Την κατάλληλη στιγμή έδειξε το καλό της πρόσωπο η Επισκοπή.
Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ικανοποιήσει με την παρουσία της στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του Ρεθύμνου έκανε μια επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα της στη Football League.
Με το εμφατικό 3-0 ήρθε η πρώτη νίκη της Επισκοπής στην ιστορία της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου απέναντι στον Φωστήρα.
Το ΔΑΚ Γάλλου έζησε μεγάλες στιγμές με 1.000 φιλάθλους να παρακολουθούν το παιχνίδι και την εικόνα αυτή να φέρνει αναμνήσεις από την εποχή της ιστορικής ΕΑΡ.
Με ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ταύρου. Στο 24\’ ο Σουμπασάκης \”σήκωσε\” στο… πόδι το γήπεδο, με τον Μανουσάκη στο 27\’ να δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να ξεσηκωθούν πάλι για τον πανηγυρισμό του 2-0. 
Στο 29\’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βελονάκης, αλλά η Επισκοπή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα άντεξε την πίεση του αντιπάλου της και μάλιστα έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν ο Μαρτσάκης λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, αφού \”άδειασε\” έναν αντίπαλο, \”σέρβιρε\” στον Δελήμπαση, ο οποίος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης των γηπεδούχων. 

Φάσεις-Γκολ

(από aoepiskopis.gr)
3’ Σέντρα του Τάντιτς, διώχνει με υπερένταση ο Τερματοφύλακας του Φωστήρα.
6’ Εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς, από κοντά ο Πουλάκης αποτυγχάνει να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει.
9\’ Πλασέ του Παναγιωτόπουλου, η μπάλα άουτ.

24’ Ατομική ενέργεια του Σουμπασάκη, ο οποίος πλασάρει εύστοχα τον Μοσχονά και ανοίγει το σκορ 1-0.
27’ Με εκτέλεση φάουλ ο Μανουσάκης κανει το 2-0.

29’ Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Βελονάκης.
38\’ Σέντρα του Μακρίδη, προβολή του Παναγιωτόπουλου, η μπάλα άουτ.
49\’ Ο Τάντιτς βγάζει τον Σουμπασάκη τετ α τετ με τον Μοσχονά, αλλά αυτός χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία.
53\’ Εκτέλεση φαουλ του Μανουσάκη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
72\’ Εκτέλεση φάουλ για τον Φωστήρα με τον Λεοντίου, αποκρούει ο Καλογεράκης.

83\’ Ο Μαρτσάκης βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, θα πασάρει στον Δελήμπαση, ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Γκόνζάλες, Πουλάκης (39’ Σελινιωτάκης), Δελήμπασης, Τάντιτς (71’ Ντάρκο), Σουμπασάκης (79’ Μαρτσάκης), Βελονάκης.
Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Κάργας (68\’ Τασουλής), Εμέκα, Ανδρίκος, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης (46\’ Σεχολάρι), Γιαννούλης (68\’ Λεοντίου), Παπαγιωτόπουλος, Κιμανί, Βούζας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook