Όλοι τίμησαν το Μιχάλη Καλαράκη στην βραδιά που διοργάνωσε προς τιμήν του η Ιππική Ακαδημία Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την επίσκεψη του προπονητή των Ολυμπιονικών CLIVE MILKINS.

Οι Ολυμπιακοί του Ρίο ήρθαν πιο κοντά για τον αθλητή Παραολυμπιακής Ιππασίας Μιχάλη Καλαράκη. Με την επίσκεψη του άγγλου προπονητή επιβεβαιώθηκε η ποιότητα και η ικανότητες του αθλητή και η ικανότητα για την πρόκριση και συμμετοχή του στην Παρα ολυμπιάδα του 2016.

Ο κ.Milkins δήλωσε «ο Μιχάλης βρίσκεται σε σωστό δρόμο, προπονητικά, με αυτό το ρυθμό και με την προϋπόθεση ότι θα υποστηριχτεί οικονομικά είναι έτοιμος να μπει στον διεθνή στίβο.»
Το Σάββατο 28/9 επισκέφτηκε την Ιππική Ακαδημία Κρήτης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο κ. Νικόλας Παράσχης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας για μερικές ώρες, περιορισμένο χρόνο λόγω υποχρεώσεων. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την ανάπτυξη του αθλήματος για άτομα με αναπηρίες.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο ,κ.Γιώργο Αερακη καθώς και τους συναδέλφους του κ. Γιαλιτάκη & κ. Σισσαμάκη που τίμησαν την δεξίωση.

Επίσης την κ. Μαρίτα Καράτζη η οποία είναι πάντα δίπλα στο Μιχάλη, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν μεταξύ άλλων ο Παρα ολυμπιονίκης Γιώργος Καπελάκης, η κ. Αγγελική Σχοιναράκη, ο κ. Κώστας Παπαδάκης, ο κ. Φασουλάς και πολλοί ακόμη.

Ο Μιχάλης Καλαράκης έχει την υποστήριξη της Κρήτης και με την σωστή προετοιμασία θα γυρίσει νικητής με μετάλλιο από την Παραολυμπιάδα του Ρίο. Ανοιγοντας έτσι το δρόμο και σε άλλα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να νικήσουν την αναπηρία τους.