Ο Δημήτρης Πόποβιτς του Πλατανιά βρίσκεται στις επιλογές του Θοδωρή Παχατουρίδη για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων U-19 με την Αυστρία.
Η αναμέτρηση θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου και εντάσσεται στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους αγώνες του 6ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, το οποίο θα γίνει στη Βουλγαρία από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
\”Την Αυστρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Νέων σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας πριν από τους αγώνες του 6ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014 (Βουλγαρία, 12-17/11/2013).

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη είναι οι Νέστωρ Γκέκας, Δημήτρης Μυρθιανός (Παναθηναϊκός), Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Σωτηράκος, Αντώνης Παπασάββας, Κώστας Βλάχος, Πραξιτέλης Βούρος, Νίκος Βέργος (Ολυμπιακός), Ηλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Αλμπέρτος Ρούσσος, Τάσος Δώνης (Γιουβέντους), Ηλίας Σταυρόπουλος (Άρης), Δημήτρης Πόποβιτς (Πλατανιάς), Ραφαήλ Γιούκαρης (Καλλονή), Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα), Νίκος Μήλιος (Παναιτωλικός), Ταξιάρχης Φούντας (Σάλτσμπουργκ), Ευθύμιος Κουλούρης (ΠΑΟΚ).\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook