Με αφορμή τη δήλωση της Miley Cyrus ότι το video clip της – στο οποίο εμφανίζεται γυμνή και έχει προκαλέσει ιδιαιτέρως – για το τραγούδι «Wrecking Ball» είναι εμπνευσμένο από το «Nothing Compares 2 U», η Sinead O’ Connor αποφάσισε να της απαντήσει γράφοντάς της ένα γράμμα – συμβουλή.

Μάλιστα, η Sinead τόνισε στην αρχή ότι αποφάσισε να γράψει αυτό το ανοιχτό γράμμα, γιατί δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από εφημερίδες, που της ζητούσαν να σχολιάσει την ομοιότητα ανάμεσα στα δύο video clip.
 
«Έχεις πολύ ταλέντο. Μην αφήσεις τη βιομηχανία της μουσικής να σε εκπορνεύσει», είναι ανάμεσα στις φράσεις που χρησιμοποιεί η 46χρονη τραγουδίστρια απευθυνόμενη στην 20χρονη τραγουδίστρια.
 
«Η μουσική βιομηχανία, δεν δίνει δεκάρα για σένα, ή για εμάς. Θα σε εκπορνεύσει, θα σε κάνει να νομίζεις πως αξίζεις, και πως είσαι αυτό που πάντα ήθελες.

Και μόλις καταλήξεις σε κλινική αποτοξίνωσης, εκείνοι θα κάνουν διακοπές στα υπερπολυτελή τους σκάφη, που εσύ τους δώρισες, πουλώντας το κορμί σου.

Τότε θα νιώσεις πολύ μόνη. Ούτε οι άντρες νοιάζονται πραγματικά για σένα. Μην πιάνεσαι κορόιδο και μην μπερδεύεις τον πόθο με την αγάπη. Αν σε θέλουν σεξουαλικά, δεν σημαίνει πως σε θέλουν και πραγματικά.

 Ειδικά όταν εσύ δίνεις την εντύπωση πως δεν νοιάζεσαι για τον εαυτό σου», της γράφει για να καταλήξει: «Καιρός είναι να αρχίσεις να νοιάζεσαι πραγματικά για σένα.

Πρέπει να σε προστατέψουν και να αυτοπροστατευτείς, ως μια νέα γυναίκα που έχει αξία. Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος.

Αξίζεις περισσότερο από το σώμα σου και το sex appeal σου. Μην έχεις παραισθήσεις.

Περιοδικά και δημοσιογράφοι σε θέλουν και σου δίνουν σημασία, απλά και μόνο επειδή τους δίνεις λεφτά, δείχνοντας τη νιότη και το κορμί σου.

Όποιος σε συμβουλεύει να γδύνεσαι, σίγουρα ΔΕΝ σέβεται το ταλέντο σου ή εσένα. Και έχεις ταλέντο».
 
Αλλά φαίνεται ότι αυτό το γράμμα, όσο καλή πρόθεση και αν είχε η Sinead O’ Conor εκνεύρισε την Miley Cyrus, η οποία αποφάσισε να αρχίσει να την κοροϊδεύει για τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια – και έχει μοιραστεί με το κοινό – με τη διπολική διαταραχή.

Συγκεκριμένα, η Miley ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο twitter, όσα είχε γράψει η Sinead πριν από δύο χρόνια που είχε ανάγκη από βοήθεια ειδικού.

\"\"

\"\"
 
Έτσι, και η «μάχη» των δύο γυναικών συνεχίστηκε με την O’ Connor να γράφει μία νέα επιστολή μέσω της σελίδας της στο Facebook, στην οποία χαρακτηρίζει την Miley «κίνδυνο για το γυναικείο φύλο», λέγοντας: «είσαι περισσότερο ηλίθια από ότι πίστευα, αφού συμπεριφέρεσαι σαν πόρνη και το ονομάζεις αυτό φεμινισμό».
 
«Ανέβασες σήμερα tweets που είχα κάνει πριν από δύο χρόνια, όταν δεν ήμουν καλά και ζητούσα βοήθεια, σαν να τα έγραψα σήμερα.

Μάλιστα κορόιδεψες εμένα και την Amanda Bynes που έχουμε υποφέρει από ψυχικές διαταραχές και έχουμε ζητήσει βοήθεια. Ειλικρινά ποιος σε συμβουλεύει να τα κάνεις όλα αυτά;

Έχεις ιδέα πόσο ηλίθιο και επικίνδυνο είναι να κοροϊδεύεις τον κόσμο, γιατί είναι άρρωστος; Κάποια στιγμή θα υποφέρεις κι εσύ από κάτι ανάλογο, να είσαι σίγουρη για αυτό.

Η πορεία που έχεις πάρει είναι προδιαγεγραμμένη και θα καταλήξεις εκεί, σου το υπογράφω», ενώ σε άλλο σημείο η Ιρλανδή τραγουδίστρια ενημέρωσε την Miley ότι πλέον θα κινηθεί και νομικά εναντίον της αν δεν διαγράψει τα tweets της από τον λογαριασμό της.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook