Τα Ροδωπού σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους στον 1ο όμιλο της Α\’ ΕΠΣΧ, αλλά δεν έφτασαν τους 6 βαθμούς, λόγω της περσινής τιμωρίας με την οποία ξεκίνησαν με -2 το πρωτάθλημα.
Η νίκη κόντρα στον Αστέρα Μανολιόπουλου ήρθε με αγχωτικό τρόπο και σκορ 2-1, με τον Ν. Ρουστέμι στο 25\’ να ανοίγει το σκορ και τον Πολένα στο 80\’ από \”ασίστ\” του Μπαγλατζή να χαρίζει τη νίκη στους γηπεδούχους.
Με το… δεξί μπήκε στο ανακαινισμένο… σπίτι του ο Γρανίτης, αφού επιβλήθηκε 3-0 του Τιτάν, με πρωταγωνιστική τον Μαραγκάκη.
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο \”πράσινο\” πλέον γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στο οποίο τοποθετήθηκαν τα αποδυτήρια με έξοδα της διοίκησης, η τοπική ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.
Στο 44\’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Τζομπανάκη, αλλά ο Γκουντής για δεύτερη σερί αγωνιστική απέκρουσε εκτέλεση αντιπάλου και συγκεκριμένα αυτή τη φορά του Λόγκο. Στο 63\’ και στο 85\’ ο Μαραγκάκης και στο 79\’ ο Ράντεβ σημείωσαν τα γκολ του Γρανίτη, ενώ ο Λόγκο είχε δοκάρι στο 80\’.
Στο 84\’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σπαθαράκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook