Μετά από καιρό και λόγω των εορτών του Πάσχα οι παίκτες της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς επέστρεψαν σε ρυθμούς προετοιμασίας για τα πρωταθλήματα τους και αργά το απόγευμα της Τετάρτης αναμετρήθηκαν σε φιλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου ήταν νικήτρια με 5-3 απέναντι σε μία ομάδα που θα βρεί, όπως όλα δείχνουν, αντίπαλο στο νέο Περιφερειακό.

 

Τόσο ο προπονητής της Επισκοπής όσο και ο Γιάννης Κατσούλης για την πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣΡ είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες δοκιμές αλλά να διαπιστώσουν και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους εν όψει των επερχόμενων παιχνιδιών τους. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 4/5 την Ιεράπετρα εκτός έδρας στον άτυπο τελικό Κρήτης, ενώ η αποκορωνιώτικη ομάδα έχει τον εντός έδρας αγώνα το Σάββατο 30/4 με την Δόξα Πλατανέ, όπου με νίκη «σφραγίζει» το πρωτάθλημα και την επιστροφή στο Περιφερειακό.

Ο Κοκκινάκης άνοιξε το σκορ στο 12’ κι ένα λεπτό μετά ο Πετράκης με πέναλτι πέτυχε το 2-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Κάββαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε λίγα λεπτά η Επισκοπή πήρε… αέρα τριών τερμάτων με γκολ του Μιχελακάκη (56’) και αυτογκολ του Λιοδάκη. Η Ασή Γωνιά όμως μείωσε με τους Τζαγκαράκη (76’) και Αντουράκη (84’) για να… πει την τελευταία λέξη στο παιχνίδι ο Καψαλάκης με το γκολ, που πέτυχε, στο 89’ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 5-3.

Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μ. Κατσαμάς, Σιόρε, Γασπαράκης, Β. Κατσαμάς και ο Νικολάου ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του .

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Α. Κελαϊδής, Κοκκινάκης, Μουλίτσας, Μανταδάκης, Ξυνομηλάκης, Πετράκης, Σουμπασάκης, Αλεξάκης, Βελονάκης, Μιχελακάκης, Χαρατσής. Έπαιξαν ακόμα οι Βογιατζιδάκης, Ο. Κελαιδής, Καραβιώτης, Αντιασβίλι, Παλιουδάκης, Καψαλάκης, Μαραγκουδάκης, Φρατζεσκάκης.

Aσή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Γυπαράκης, Ράτκοφ, Γ.Μ. Γύπαρης, Κρασονικολάκης, Κάββαλος, Τζαγκαράκης, Αντουράκης, Π.Γ. Γύπαρης, Μαυράκης, Έπαιξαν ακόμα και οι Ιβάνοφ, Αθανασιάδης, Δελήμπασης, Δραμηλαράκης, Κάββαλος, Π.Α. Γύπαρης, Ξενάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook