Σημαντική διεθνή διάκριση κέρδισε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, ένα συγκρότημα στολίδι της Κρήτης με παράδοση και ιστορία.

Πρόκειται για το Kapsaliana Village Hotel στο οποίο \”υποκλίθηκε\” ο διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός Fondors.com τοποθετώντας το στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου στην κατηγορία Local Character (δείτε εδώ)

Το ξενοδοχείο κέρδισε μια θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου καθώς, όπως τονίζουν οι συντάκτες του Fondors.com, συνδυάζει μοναδικά την παραδοση με την πολυτέλεια.

\"\"

Περιτριγυρισμένο από τον μεγαλύτερο ελαιώνα του νησιού της Κρήτης, το Kapsaliana Village βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία με υπέροχη θέα στην εξοχή και στη θάλασσα.

Το προσεκτικά ανακαινισμένο Kapsaliana Village Hotel είναι ένα όμορφο συγκρότημα με 17 λιθόκτιστα κτήρια κρητικής και βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής

Οι 17 χώροι διαμονής του ξενοδοχείου, ιδιαίτερης μορφής ο κάθε ένας από αυτούς, διατηρούν ενιαίο ύφος και αισθητικής, ενώ παράλληλα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις (δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, κλιματισμό και θέρμανση).

Το ιδιωτικό ελαιοτριβείο σε άμεση επαφή με το μοναστηριακό ελαιόμυλο, έχει μετατραπεί σε καθιστικό με τζάκι, άνετες πολυθρόνες και καναπέδες, τηλεόραση, βιβλία και περιοδικά.

\"\"

\"\"

Σε άμεση επαφή με το χώρο βρίσκεται και η ιδιαίτερα γραφική εκκλησία του οικισμού, αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που χρονολογείται την ίδια εποχή με το μοναστηριακό ελαιόμυλο, δηλαδή 250 περίπου ετών.

Η εκκλησία ανήκει διοικητικά στη Μονή Αρκαδίου και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τέλεση των μυστηρίων (γάμων, βαπτίσεων, κ.λπ).

\"\"

Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, εξασφαλίζοντας στους φιλοξενούμενους στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook