Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στη Γλυφάδα τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ορέστη Καρνέζη, Κώστα Κατσουράνη, Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα, Βασίλη Τοροσίδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Λίγες ημέρες πριν από τις σημαντικές αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για την υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο που προσφέρει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone και μόνο, να αλλάζουν το παλιό τους Smartphone με ένα νέο κάθε χρόνο και για όσα χρόνια θέλουν, πληρώνοντας λιγότερα για περισσότερα.

Επίσης το ενδιαφέρον των διεθνών προκάλεσε το νέο smartphone Nokia Lumia 1020, το μοναδικό με αισθητήρα κάμερας 41 megapixels, τεχνολογία Pure View και εκπληκτικό ζουμ υψηλής ανάλυσης για ασυναγώνιστες φωτογραφίες και full HD βίντεο!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: «Το παιχνίδι με τη Σλοβακία είναι όπως τα προηγούμενα 8 παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση που κερδίσαμε στη Σλοβακία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε, τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική Σλοβακίας με ποιότητα αλλά πρέπει να προσέξουμε γενικά ως ομάδα όλους τους παίκτες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον αγώνα της Εθνικής Βοσνίας δήλωσε: «Το να περιμένεις και ένα αρνητικό αποτέλεσμα από τη Βοσνία σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας».

Για την ποιότητα της Εθνικής ομάδας δήλωσε: «Η Εθνική έχει πάρει μέρος από 2004 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μια κατάκτηση το 2004, έχει ανέβει επίπεδο, είναι τα τελευταία χρόνια στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να πάρουμε την πρόκριση και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είτε τώρα είτε τον Νοέμβριο».

Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε αναφορικά με τους προσεχείς αγώνες με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν: «Πάμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Ευχόμαστε να κάνει μια γκέλα η Βοσνία ώστε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Αν δε γίνει αυτό θα πάμε στα μπαράζ όπου και εκεί πιστεύουμε θα πάρουμε τη πρόκριση για το Μουντιάλ».

Σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής στα μπαράζ: «Καμία ομάδα δε μας φοβίζει, ακόμη και η Γαλλία. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να παίξουμε όπως εμείς ξέρουμε. Ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και με δύσκολες ομάδες και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Τέλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς για να διατηρήσουμε στο ακέραιο τις ελπίδες μας ώστε να προκριθούμε απευθείας.

Η Σλοβακία είναι πιο δυνατή ομάδα από το Λιχτενστάιν αλλά μη ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε καλή ομάδα. Ένα μεγάλο μέρος της σκέψης μας θα είναι και στον αγώνα της Βοσνίας.

Όλα θα κριθούν την Τρίτη ωστόσο πάνω απ’ όλα πρέπει εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook