Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου δεν θα κάνει πρεμιέρα μόνο το πρωϊνό του ANT1, αλλά και το πρωϊνό του Mega!

Φάινεται ότι το Mega θέλει να περάσει με ταχύτητα στην αντεπίθεση και να μην αφήσει καθόλου χρόνο στον αντίπαλο να «αναπτυχθεί». Λίγες ώρες πριν ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος, ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «#proinomou campaign on air (σε λιγάκι)».

Παράλληλα η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της είπε: «Εγώ αν ήμουν Mega θα τους ετοίμαζα άμεσα να τους βγάλω απέναντι», προφητεύοντας κατά κάποιο τρόπο αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία από χθες αργά το βράδυ οι ιθύνοντες του Mega τρέχουν και δεν φτάνουν ώστε να προλάβουν να ετοιμάσουν το τρέιλερ και το περιεχόμενο της πρώτης εκπομπής.

Αν τελικά καταφέρουν να ξεκινήσουν μαζί με τους Λιάγκα-Σκορδά, τότε η «μάχη» παίρνει άλλη τροπή, δείχνοντας από τη μία ότι δεν φοβούνται τις συγκρίσεις αλλά από την άλλη δεν θέλουν να αφήσουν χρόνο στο επιτυχημένο δίδυμο να κυριαρχήσει έστω και για κάποιες μέρες στην πρωϊνή ζώνη.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε τι ετοιμάζουν στο Mega ώστε να κερδίσουν τουλάχιστον τις πρώτες εντυπώσεις, γιατί η σεζόν προβλέπεται μακριά και ενδιαφέρουσα.

Δείτε το τρέιλερ του \”πρωινό μου\”

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook