Μπορεί οι γυναίκες- μοντέλα να μαζεύουν όλο το χαρτί καθώς κερδίζουν 148% περισσότερα χρήματα από τους αντίστοιχους άνδρες όμως υπάρχουν και τα χρυσά αγόρια της πασαρέλας που εισπράττουν πολλά. To Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα του με τα πιο ακριβοπληρωμένα αγόρια μοντέλα για την περίοδο Σεπτέμβριος 2012-Σεπτέμβριος 2013 και πρώτος φιγουράρει ο 24χρονος Sean O\’Pry με εισοδήματα που αγγίζουν το 1,1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Sean πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγες καμπάνιες (ανάμεσά τους για τους οίκους Giorgio Armani, Versace, H&M, Hugo Boss και Salvatore Ferragamo), όμως, παρά το πόσο παχυλό ακούγεται το εκατομμύριο που έβγαλε απέχει πολύ από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε η νούμερο 1 στην γυναικεία κατηγορία Gisele Bündchen.

\"\"
No. 1: Sean O\’Pry, 1.5 εκατ. δολ.
Ανακαλύφθηκε στα 17 και… προσγειώθηκε στις καμπάνιες των Calvin Klein, Versace, D&G, Ralph Lauren και Michael Kors. Το 2012 πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ της Madonna «Girl Gone Wild».

\"\"
No. 2: David Gandy, 1.4 εκατ. δολ.
Ο 33χρονος Gandy είναι εδώ και χρόνια το αγαπημένο πρόσωπο των Dolce & Gabbana. Είναι στο χώρο της μόδας από το 2001 και έχει υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τους οίοκυς Hugo Boss, Banana Republic και Massimo Dutti.

\"\"
No. 3: Simon Nessman, 1.1 εκατ. δολ.
Ο Καναδός Nessman ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2007 και πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας. Πρόσφατα έγινε το βασικό πρόσωπο του Giorgio Armani και έχει 8ετές συμβόλαιο με τον Michael Kors. Εχει εμφανιστεί με δημιουργίες των Calvin Klein, Versace, Dolce & Gabbana.

\"\"
No. 4: Arthur Kulkov, 905 χιλ. δολ.
Ο 30χρονος Ρώσος δεν κουράστηκε καθόλου να μπει στο χώρο και γνώρισε αμέσως την επιτυχία όταν ξεκίνησε την καριέρα του στις καμπάνιες των Barneys, Sisley και Russell & Bromley. Εχει συμβόλαια με τους Tommy Hilfiger και Dolce & Gabbana.

\"\"
No. 5: Noah Mills, 740 χιλ. δολ.
Εκανε το ντεμπούτο του στο μόντελινγκ το 2003 και σε επιδείξεις μόδας των Versace και Michael Kors. Εκτός από τη μόδα όμως τον έχει κερδίσει και ο κινηματογράφος, Κέρδισε ρόλο στο «Sex and the City 2» και φέτος έκανε δική του ταινία με τίτλο «Wracked» στην οποία πρωταγωνίστησε, έγραψε το σενάριο και έκανε και την παραγωγή.

\"\"
No. 6: Ryan Burns, 610 χιλ. δολ.
Ο σκληρός Burns έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με την Zegna και για το λόγο αυτό δεν έχει συνεργασία με άλλους οίκους ή brands.

\"\"
No. 7: Tyson Ballou, 425 χιλ. δολ.
Ο Αμερικανός Tyson ξεκίνησε την καριέρα του στα 15 και έχει δουλέψει για τους H&M, Calvin Klein, Jil Sander και Salvatore Ferragamo.

\"\"
No. 8: Ollie Edwards, 410 χιλ. δολ.
Το μοντέλο από τη Βρετανία είναι το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του Ralph Lauren. Πρόσφατα έχει συνεργαστεί με τους Neiman Marcus, DKNY και Brioni.

\"\"
No. 9: Jon Kortajarena, 290 χιλ. δολ.
Αυτό το χρόνο το μοντέλο από την Ισπανία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους οίκους This H&M, Hudson Jeans και Karl Lagerfeld.

\"\"
No. 10: Tobias Sorensen, 265 χιλ. δολ.

Ο Δανός συμπληρώνει τη 10άδα του Forbes με συνεργασίες με τους οίκους Zara, Diesel, Dolce & Gabbana. Ο Tobias έχει λάβει μέρος σε fashion shows των DL 1961, Nautica και Elie Tahari.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook