Πρώτη δημοσίευση: 12:12

Μνήμες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν από πέντε χρόνια στο δρόμο Ηρακλείου Μοιρών στο ύψος των Αθανάτων ξύπνησαν σήμερα στο Α\’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου εκεί όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Στο θανατηφόρο είχαν χάσει τη ζωή τους ο 39χρονος οδηγός και ο μικρός του γιος που καθόταν πίσω από εκείνον.

Μαζί στο όχημα επέβαιναν και τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή η σύζυγος, η κόρη και η πεθερά του 39χρονου Νεκτάριου Σεληνιωτάκη που οδηγούσε το μοιραίο όχημα.

\"\"

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ένα άλλο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο του Σεληνιωτάκη.

\"\"

Ο 70χρονος κατηγορούμενος, δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στο δικαστήριο, ενώ ο συνήγορος του υποστήριξε πως το όχημα του 39χρονου ήταν εκείνο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και όχι το δικό του. Η φράση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού η δίκη διεκόπη με την χαροκαμένη μάνα και χήρα, να ξεσπά.

\"\"

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του 70χρονου ως αποκλειστικού υπεύθυνου για την τραγωδία. Πρόταση που ιοθέτησε το δικαστήριο καταδικάζοντας τον Ηρακλειώτη σε ποινή 4ων ετών και έξι μηνών. Ανακουφισμένη άκουσε την απόφαση η πλευρά των θυμάτων.


flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook