Ένα συγκλονιστικό βίντεο προβλήθηκε σήμερα στην ιταλική τηλεόραση, δείχνοντας λεπτομέρειες από την προσπάθεια των μεταναστών της Αφρικής να φτάσουν στην Ευρώπη.

Στο βίντεο φαίνονται οι απελπισμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να προστατευτούν από τη ζέστη και τον ήλιο της ερήμου. Δεν έχουν νερό. Υπάρχουν πολλοί που ουρούν στα πλαστικά μπουκάλια για να το πιουν ή για να δροοσίσουν το σώμα τους!

Λίγο πιο μακριά ένα άτομο μαγειρεύει μια φτωχική σούπα, με ότι λαχανικά βρει. Πρόκειται για το μοναδικό πιάτο που θα φάνε σε μια ολόκληρη μέρα.

Αυτές είναι οι σοκαριστικές εικόνες που παρουσίασε η ιταλική ιδιωτική τηλεόραση. Το ταξίδι της ελπίδας εκατό περίπου ατόμων που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να φτάσουν στην Ιταλία.

Φτάνοντας στη παραλία σε κάποια τοποθεσία της Λιβύης, βάζουν τα φουσκωτά στη θάλασσα και ξεκινούν με προορισμό την Σικελία.

Ταξιδεύουν ο ένας πάνω στον άλλο σε 2 φουσκωτά σκάφη. Σε κάποια στιγμή μια γυναίκα δείχνει εμφανώς εξαντλημένη. Ένα νεαρό ζευγάρι κοιτάζει μακριά στον ορίζοντα και χαμογελάει…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook