Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα παίξει σαν γηπεδούχος στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Μετά το νικηφόρο ματς με τον ΟΦΗ (10-6), την Μ. Τετάρτη, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θα υποδεχτεί εκεί και τον Άγιο Νικόλαο την Παρασκευή (29/4) για την τρίτη… στροφή πριν το τέλος της Α2 Ανδρών στο Πόλο.

Το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στον δεύτερο κρητικό «εμφύλιο» μέσα σε λίγες μέρες είναι φυσικά ο πρωτοπόρος, με απόλυτο νικών, ΝΟΧ, που όμως «ταλανίζεται» από άλλα προβλήματα.

 

Βλαζάκης: «Η κοροϊδία συνεχίζεται»

Όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ομίλου, Νίκος Βλαζάκης, στο nox.gr:

 \”Η κοροϊδία συνεχίζεται… Θα πληρώσουμε πάλι 500 ευρώ για να πάμε να παίξουμε ως γηπεδούχοι στο Ηράκλειο,  τη στιγμή που έχουμε δικό μας κολυμβητήριο και δε μπορούμε να το βάλουμε να λειτουργήσει. Όλοι τελικά κωφεύουν… Παρότι τόσες μέρες έχουμε εκφράσει τόσες διαμαρτυρίες, η Πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα. Σε 1 μήνα θα ξεκινήσει η τελική φάση και κινδυνεύουμε να πάμε να δώσουμε παιχνίδια χωρίς προηγουμένως να έχουμε κάνει έστω μία προπόνηση σε 50άρα πισίνα! Λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι μικρές κατηγορίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, πεθαίνουν… Και είναι απαράδεκτο, ο Ν.Ο. Χανίων να κρατά ολόκληρο κολυμβητήριο, μία δημόσια εγκατάσταση, πληρώνοντας από την τσέπη του κυριολεκτικά! Πού αλλού γίνεται αυτό; Να πληρώνει ένα σωματείο μία κρατική εγκατάσταση… Δεν γίνεται όμως να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση\”.

Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται στο παιχνίδι αυτό να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς πολίστες ώστε να πάρουν τις απαιτούμενες εμπειρίες για το μέλλον.  Εκτός αποστολής, λόγω κάποιων ενοχλήσεων από μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, έχουν μείνει οι Μανούσος Βιζυράκης και Γιάννης Αυγουστιανάκης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή ( 29/4)

18.30 ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου

 

20.00 Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Αγ. Νικόλαος (διαιτητές Γιαννακάκης, Δασκαλάκης)

 

Σάββατο (30/4)

17.00 Περιστέρι-Ποσειδών Ιλισίων

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook