Ο Τόμισλαβ Κοσταντίνοφ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Α.Ο. Χανιά, ενώ αντίθετα στα Χανιά θα παραμείνουν οι Μαλδονάδο, Κούιγιο και Μέλο.
Στη διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν έχει τεθεί και ο Πότσι, ενώ αντίθετα εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Πιθαρούλης και Βαλλιάνος.
Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ:
\”-Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας  πριν την αναχώρηση της από το λιμάνι της Σούδας όπου και θα ταξιδέψει με πλοίο της ANEK LINES με τελικό προορισμό την Πάτρα. Μετά το τέλος της προπόνησης γνωστή έγινε και η αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Θεοδωρόπουλος, Μοντρούκιο, Βασιλόγιαννης, Κοσταντίνοφ, Μπουντόπουλος, Τσατσαρής, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Λουκίνας, Μανωλάς, Τσάτσος, Παγώνης, Χατζηισαϊας,Σαντριάς, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Μποτωνάκης, Πότσι. 

-Όσον αφορά τους τραυματίες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πιθαρούλης και Βαλλιάνος, ο τελευταίος  υπεβλήθη σε μαγνητική και το ιατρικό επιτελείο του Α.Ο.Χανιά  διέγνωσε  κάκωση βουβωνική χώρας  και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

 -Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής το Σάββατο θα παίξουν φιλικό με την Κ19 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook