Η ζήλια ενός Μεξικανού για την 25χρονη σύντροφό του τον οδήγησε σε μια απάνθρωπη πράξη και  έστειλε τον ίδιο στη φυλακή.

Ο εν λόγω κύριος από την πόλη Βερακρούζ του Μεξικό είχε την ιδέα να τοποθετήσει ένα λουκέτο στο παντελόνι της φίλης του προκειμένου εκείνη να μένει πιστή σε αυτόν.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία για βοήθεια αφού η «ζώνη αγνότητας» που ο σύντροφός την είχε αναγκάσει να φορά της προκαλούσε αφόρητους πόνους, ενώ δεν μπορούσε να πάει ούτε στην τουαλέτα χωρίς την βοήθειά του καθώς μόνο εκείνος είχε το κλειδί για το λουκέτο.

Μάλιστα,η 25χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατέφευγε σε αυτή τη μέθοδο τα τελευταία 12 χρόνια, ωστόσο, εκείνη δεν το είχε καταγγείλει διότι τον φοβόταν.

Τελικά ο άνδρας συνελήφθη, παραδέχτηκε την ενοχή του και παρέδωσε το κλειδί στις αρχές. Ωστόσο, η 25χρονη -προς έκπληξη των αστυνομικών- αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος μέσα σε λίγες ώρες.

Πάντως, την επόμενη ημέρα, ο Μεξικανός επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα και υπέγραψε μια δήλωση με την οποία υπόσχεται να μην βάλει ξανά λουκέτο στη σύντροφό του.

Πηγή: CNN

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook