Ο Παναθηναϊκός μπαίνοντας δυναμικά στην αναμέτρηση των Μουρνιών υποχρέωσε την ομάδα Κ17 του Πλατανιά στην πρώτη της ήττα, με σκορ 4-1.
Η αναμέτρηση \”επισκιάστηκε\” από τον μεγάλο σεισμό που έγινε προς το τέλος του ημιχρόνου, όπου για πολλή ώρα όσοι ήταν στο γήπεδο κουνήθηκαν αρκετά.
Μόλις στο 1\’ ο Χατζηγιοβάννης είδε εκτός εστίας τον Ευθυμάκη και με σουτ από το χώρο του κέντρου πέτυχε ένα απίστευτο γκολ για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία υπέρ τους και με ωραία ανάπτυξη στο παιχνίδι τους έχασαν ευκαιρίες με Λάμπρου (8\’), Τουρούκη (11\’), για να κάνουν το 0-2 στο 17\’ ξανά με τον Χατζηγιοβάννη, ο οποίος \”νίκησε\” τον Ευθυμάκη με σουτ με το εξωτερικό από πλάγια θέση. 
Ο Πλατανιάς απείλησε με τους Παπαδάκη (12\’ και 34\’) και Πλατινάκη (21\’), για να μειώσει στο 38\’ με εκπληκτικό γκολ από τον Σκουλουδάκη στο 38\’, που πήρε την \”ασίστ\” από τον Παπαδάκη. 
Στην επανάληψη ο Λάμπρου με δυο γκολ, στο 70\’ και στο 80\’, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των \”πράσινων\”. 
Πλατανιάς Κ17 (Γιάννης Κατσούλης): Ευθυμάκης, Σέχου, Ηλ. Στεφανίδης, Παναγιωτίδης (61\’ Σκευοφύλαξ), Κρασουδάκης, Κοκκινάκης (61\’ Μυλωνάκης), Κοντορινάκης (70\’ Ν. Στεφανίδης), Φωτεινός (55\’ Μανιουδάκης), Πλατινάκης, Παπαδάκης, Σκουλουδάκης (55\’ Καζάκος).
Παναθηναϊκός Κ17 (Κώστας Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Ζήκος, Χρυσικός, Μπαλατσούρας, Μίγγος, Λάμπρου, Σάμιος, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook