Για μία ακόμα φορά το αναγνωστικό κοινό επιβράβευσε το Flashnews.gr, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στα γεγονότα και έδωσε σχεδόν από το πρώτο λεπτό όλες τις εξελίξεις για τον μεγάλο σεισμό των 6.4 ρίχτερ του περασμένου Σαββάτου.

Η πρώτη δημοσίευση έγινε στις 16:13 (δείτε εδώ), μόλις 2 λεπτά από τον σεισμό που καταγράφηκε στις 16:11. Από εκείνη την στιγμή χιλιάδες υπολογιστές πήραν φωτιά και η ενημέρωση που δινόταν από την Ομάδα του Flashnews.gr ήταν συνεχής μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ συνεχίζεται και στην σημερινή ημέρα.

Το ρεπορτάζ συνεχές και η πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούσαν τις ζημιές αλλά και αναλύσεις από ειδικούς Ακαδημαϊκούς και Ινστιτούτα, ώστε να δοθεί όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση.

Αναπαραγωγή Πληροφοριών από άλλα ΜΜΕ

Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών, επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας, έκαναν αναπαραγωγή πληροφοριών από το Flashnews.gr, ενώ ζητήθηκε από τους Δημοσιογράφους μας ανταπόκριση από αρκετούς ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Ελλάδας.

\"\"

Τα στοιχεία της χθεσινής ημέρας

Την ώρα του σεισμού και μόλις δημοσιεύτηκε το πρώτο ρεπορτάζ, στην σελίδα του Flashnews.gr ήταν online 4.403 ταυτόχρονοι χρήστες το δευτερόλεπτο, ενώ στο σύνολο εχτές έγιναν 55.143 επισκέψεις και 207.431 κλικ στις σελίδες.

\"\"

\"\"

Η Ομάδα του Flashnews.gr ευχαριστεί όλους τους Αναγνώστες που την επιβράβευσαν την χθεσινή ημέρα και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον με ακόμα καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα στην ενημέρωση.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook