Με σημαντικές απουσίες (Σαρρή, Ζντράβκοβιτς, Καραμουσαδάκη) η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Στο πρώτο ματς της ιστορίας του στην Α\’ κατηγορία γυναικών ο ΑΟΧ υπέστη βαριά ήττα με 7-1 από τον Βόλο 2004.
Τα πράγματα… στράβωσαν από νωρίς για τα κορίτσια του Δημήτρη Αγγελάκη, που παρατάχθηκαν με νεανική σύνθεση. 
Μόλις στο 6\’ η Τσιρδάνη άνοιξε το σκορ, για να πάρει τη… σκυτάλη στη συνέχεια η πρώην παίκτρια των Άβαντων Χαλκίδας, Λόγου, που σκόραρε στο 8\’ και στο 17\’. Δύο γκολ της Γάτσιου (30\’ και 44\’) και ένα της Βέτσικα (38\’) έφεραν το σκορ στο 6-0 από το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος οι \”ερυθρόλευκες\” κατέβασαν… ταχύτητα, αφού πρώτα πέτυχαν και το 7-0 με το δεύτερο γκολ και της Τσιρδάνη στο 51\’. Το μόνο που κατάφεραν τα \”μπλε\” κορίτσια ήταν να μειώσουν με πέναλτι της Γιαννούτσου στο 82\’.
Σε όλο το ματς για το Βόλο αγωνίστηκε η Χατζηλιόντα, που πήρε μέρος σε μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας πέρσι για τον ΑΟΧ χωρίς να φορέσει τη φανέλα του σε επίσημο παιχνίδι, ενώ κόντρα στην πρώην ομάδα της έπαιξε η Δημητριάδη (φωτ. από magnesiasports.gr).
Βόλος 2004: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Βέτσικα, Μπαλαμούτη (52\’ Κορωναίου), Οικονόμου, Σταμοπούλου, Χατζηλιόντα, Τσιρδάνη, Λόγου, Γάτσιου (61\’ Ζαχαράκη), Σύρμου (55\’ Αλεξοπούλου).
Α.Ο. Χανιά: Γιακουμάκη, Νάνου, Θωμαδάκη, Πισσαδάκη (46\’ Μπραουδάκη), Αγγελάκη (70\’ Καλογεροπούλου), Γιαννούτσου, Μοίρα, Μαραγκουδάκη (55\’ Ξενάκη), Μασούρη, Δημητριάδη, Μανωλίτση.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook