Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη που οργανώνει η ΠΑΣΕΒΕ Ηρακλείου στην αίθουσα “Πολύκεντρο Νεολαίας” στο Ηράκλειο.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, εμπόρους και αυτοκινητιστές να συμμετέχουν στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 19:00 και στην οποία θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Φάνης Λάφης μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”H Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Ηρακλείου Κρήτης καλεί σε πλατιά σύσκεψη κάθε αυτοαπασχολούμενο, επαγγελματία, έμπορο, αυτοκινητιστή την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα “Πολύκεντρο Νεολαίας” του Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 1 και ώρα 7 μμ.

Είναι ώρα να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στην Κυβερνητική πολιτική που μας εξοντώνει με χαράτσια, απειλές για κατασχέσεις και απενεργοποίηση του ΑΦΜ για όσους έχουν οφειλές στο δημόσιο και αδυνατούν να τις πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης.

Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014 σηματοδοτεί την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων λαϊκών νοικοκυριών και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Η επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την εισβολή των μονοπωλίων σε κάθε κλάδο της οικονομίας με ολέθριες συνέπειες για τους αυτοαπασχολούμενους.

Είναι ώρα να συζητήσουμε πως θα αποτινάξουμε από τα σωματεία, από τις ομοσπονδίες, τους συλλόγους τις συμβιβασμένες και ξεπουλημένες ηγεσίες που κάνουν πλάτες στην Κυβερνητική πολιτική, που παίζουν ουσιαστικά το παιγνίδι των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μονοπωλιακών ομίλων.

Είναι ώρα να δούμε και να βρούμε τρόπους που θα συμβάλουν στο δυνάμωμα της συμμαχίας μας με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους, τους ανέργους, τις γυναίκες, για την οικοδόμηση μιας πανίσχυρης Λαϊκής Συμμαχίας που θα παλέψει αποτελεσματικά και νικηφόρα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Να οργανώσουμε και την δική μας συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 6 Νοέμβρη.

Στην σύσκεψη θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Φάνης Λάφης μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook