Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς φυσικά προϊόντα προκειμένου να σταματήσεις την τριχόπτωση από το να χάνεις τον χρόνο σου με δαπανηρές θεραπείες στα κομμωτήρια που ίσως να μην βοηθήσουν πουθενά.

Δοκίμασε τις παρακάτω εύκολες συμβουλές στο σπίτι και να δες πόσο αποτελεσματικές μπορούν να γίνουν είναι στη μείωση της τριχόπτωσης !

1. Θεραπείες με ζεστό λάδι: Πάρε οποιοδήποτε φυσικό λάδι – είτε ελαιόλαδο, είτε καρυδέλαιο, είτε δαφνέλαιο – και ζέστανε το έτσι ώστε να είναι ζεστό, αλλά όχι πάρα πολύ καυτό . Τρίψτο απαλά στο τριχωτό της κεφαλής σου. Φόρεσε ένα σκουφάκι, και άφησε το για μια ώρα. Στη συνέχεια, λούσε κανονικά τα μαλλιά σου .

2. Φυσικοί χυμοί: Μπορείς να τρίψεις το κρανίο σου είτε με χυμό από σκόρδο , είτε με χυμό από κρεμμύδι ή από τζίντζερ . Άφησε το την νύχτα να δράσει και πλύσου καλά το πρωί.

3. Κάνε ένα μασάζ κεφαλής: Το μασάζ τριχωτού της κεφαλής σου για λίγα λεπτά ημερησίως θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας. Η καλή κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής κρατά τους θύλακες της τρίχας ενεργούς. Με το μασάζ, μπορεί επίσης να βελτιωθεί κατά πολύ η κυκλοφορία χρησιμοποιώντας μερικές σταγόνες λεβάντας ή αμυγδαλέλαιο ή σουσαμέλαιο.

4. Αντιοξειδωτικά: Εφάρμοσε λίγο ζεστό πράσινο τσάι στο τριχωτό της κεφαλής σου και άφησέ το να δράσει για μια ώρα και στη συνέχεια ξέπλυνε . Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που εμποδίζουν την τριχόπτωση και την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών

joytv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook