Παγχανιώτικο κάλεσμα έκαναν οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος, Ε.Κ.Χ. νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , σύλλογοι ,  στους  εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους νέους του νομού με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι συνδικαλιστές κάλεσαν τους Χανιώτες σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 10:00 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου οι συνδικαλιστές κάλεσαν τους εργαζόμενους να παλέψουν ενάντια στο μνημόνιο και τα μέτρα που επιβάλει η Τρόικα σημειώνοντας ότι πλήττουν τα συμφέροντα τους, και καταργούν κεκτημένα δικαιώματα.

Ξεχωριστή συγκέντρωση το ΠΑΜΕ

Ξεχωριστή συγκέντρωση για να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά διοργανώνει το ΠΑΜΕ στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων στις 11:00 το πρωί διατρανώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεση τους στην κυβερνητική πολιτική που όπως επισημάνθηκε οδηγεί την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook