Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Θωμά Ναζλίδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Πέρα από τον αρχηγό της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους επίσης τραυματίες Θέρα, Γιακουμάκη, Κατάι, αλλά και τον Σιώπη, που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή.
Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντες, που έδειξε τις τελευταίες ημέρες ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

\”Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό αγώνα, στις 20.30, με τον Ολυμπιακό, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε στη δεκαοκταμελή αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιακουμάκης, Κατάι και Ναζλίδης είναι τραυματίες, ενώ ο Σιώπης ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση, δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η αποστολή του Πλατανιά Χανίων έχει ήδη καταλύσει στο ξενοδοχείο «Minoa Palace», στον Πλατανιά.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook