Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα Κ20 του Πλατανιά επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο σε σχέση με την παρθενική της συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαναρώλη κόντρα στον κάτοχο του περσινού τίτλου Ολυμπιακό στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το θετικό αποτέλεσμα στο Μάλεμε (1-1).
Οι \”ερυθρόλευκοι\” των Χανίων μάλιστα προηγήθηκαν μόλις στο 4\’ με το ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Τσοντάκη, ο οποίος δέχθηκε την ιδανική μπαλιά του Μαυρεδάκη.
Στο 17\’ με το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Γκίνο ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες (στη φωτ. οι δυο σκόρερ σε μονομαχία από το παιχνίδι).
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της 2η κίτρινης του Βατουσιάδη στο 84\’.
Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης (62’ Κελάκης) Μαυρεδάκης (85’ Δημητρίου), Κολομπάκης, Πατρικάκης, Ντεντάκης, Τσοντάκης, Γαλανίδης, Τσίτας, Μπένος (56’ Χαλκιαδάκης)
Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Στρέζος, Νασιακόπουλος, Σωτηράκος, Βατουσιάδης, Βούρος, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς, Βουτσιώτης (72’ Γαρεφαλάκης), Ιγνατίδης (46’ Σιώπης), Γκίνο, Πασαλίδης.
*Στο γήπεδο βρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού οι Πιερ Ισά και Γιώργος Αμανατίδης, ενώ για τον Πλατανιά το ματς είδε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης, παρέα με τον άτυχο Θωμά Ναζλίδη, που χάνει τη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Ανάμεσα στους θεατές οι Νίκος Ουσταμπασίδης, Βαγγέλης Μπέκας, Γιάννης Βλάχος από το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Μανόλης Σιώπης και Ραφαήλ Σούκιας, που παρακολούθησαν την πρώην ομάδα τους.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook