Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό η Κ17 του Πλατανιά έφυγε χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα και από την αναμέτρησή της στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” του Πειραιά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (αν και γι\’ αυτούς μόλις το 2ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα) επιβλήθηκαν της Χανιώτικης ομάδας με 4-0, πιο δύσκολα απ\’ ότι φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Για ένα ημίχρονο τα \”παιδιά\” του Γιάννη Κατσούλη στέκονταν πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και δεν είχαν δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλό τους να τους απειλήσει. 
Στο 59\’ από προσπάθεια του Αράπη και κόντρα σε αμυνόμενο η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ στο 62\’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κιρτζιαλίδη. Δύο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Χαντζάρα. 
Στο 75\’ ο Πλατανιάς έφτασε μία… ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Κοντορινάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κατσιμήτρο. 
Στο 84\’ ο Μανθάτης έκανε το 2-0, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Παπουτζίδη (88\’) και Λάμπρου (90+2\’).
Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νικολάου, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης (85\’ Βελέντζας), Χαντζάρας (79\’ Παπουτζίδης), Αράπης (72\’ Μεζίνι), Γιαννόπουλος (46\’ Λάμπρου), Αμαραντίδης (46\’ Κιρτζιαλίδης).
Πλατανιάς: Ευθυμάκης, Ηλ. Στεφανίδης (70\’ Μυλωνάκης), Σέχου, Κρασουδάκης, Σκευοφύλαξ (58\’ Φωτεινός), Νικηφόρος, Κοντορινάκης, Κοκκινάκης, Πλατινάκης (75\’ Σκούρτης), Παπαδάκης (80\’ Μανιουδάκης), Βαρουξάκης (54\’ Καζάκος).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook