Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Α.Ο. Χανιά ταξιδεύει για τον Πύργο, όπου την Παρασκευή (25/10, 16.00) αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό.
Το γήπεδο των \”ερυθρόλευκων\” φέρνει καλές αναμνήσεις στην Χανιώτικη ομάδα,αφού πριν λίγους μήνες είχε σημειωθεί το σπουδαίο \”διπλό\” με τον Σαντριά, το οποίο ήταν καθοριστικό για την άνοδο στη Football League.
Η προετοιμασία των \”μπλε\” ολοκληρώθηκε με τους Γιώργο Πιθαρούλη και Βασίλη Γωνιωτάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Ο Μουράτ Σεροπιάν πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας ξανά στα Χανιά τους ξένους Μαλδονάδο, Κουίγιο, Κοσταντίνοφ, Μέλο και Γιάκοβιτς. Εξάλλου οι δυο Ισπανοί φαίνεται να μετράνε μέρες στα Χανιά.
Η επίσημη ενημέρωση για την αποστολή:
\”Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Πιθαρούλης και Βασίλης Γωνιωτάκης. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η  αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (23/10) ακτοπλοϊκώς με τελικό προορισμό τον Πύργο για την αναμέτρηση της Παρασκευής 25/10) με τον Πανηλειακό. Η αποστολή μετά τον αγώνα με τον Πανηλειακό  θα ταξιδέψει αυθημερόν και θα βρίσκεται το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά.

Η αποστολή

Θεοδωρόπουλος, Μοντρούκιο, Βασιλόγιαννης, Μπουντόπουλος, Τσατσαρής, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Λουκίνας, Μανωλάς, Τσάτσος, Παγώνης, Χατζηισαΐας,Σαντριάς, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Μποτωνάκης, Πότσι, Βαλλιάνος.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook