Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν τους βιολογικούς γονείς της μικρής Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα και έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο με την ιστορία της, μία νέα υπόθεση αρπαγής ανηλίκου αποκαλύφθηκε χθες στην Μυτιλήνη.
Πρόκειται για ένα αγοράκι 2,5 μηνών, το οποίο βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στην περιφερειακή οδό της πόλης, στα χέρια ενός ζευγαριού Ρομά 19 και 21 ετών και της μητέρας του 19χρονου, 51 ετών. 
Οι τρεις τους επισκέφτηκαν το ληξιαρχείο του νησιού, προκειμένου να δηλώσουν το παιδάκι, ωστόσο δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, προκαλώντας τις υποψίες των υπαλλήλων. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τον καταυλισμό και άρχισαν να ρωτούν το ζευγάρι για το παιδί. Ο 19χρονος και η 21χρονη έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις. Τελικά ομολόγησαν ότι πήραν το βρέφος στην Αθήνα από μία γυναίκα η οποία τους είπε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και τους το χάρισε. Όπως ανέφεραν το λυπήθηκαν και το κράτησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά ισχυρίζονται ότι πήραν το παιδί από γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας και από μία άγνωστη, επίσης αθίγγανη.
Η γυναίκα τους είπε αν ήθελαν να κρατήσουν το παιδάκι, αυτοί δέχθηκαν και το έφεραν στην Μυτιλήνη. Ο αξιωματικός τόνισε ωστόσο ότι η γιαγιά εξιστορεί τα γεγονότα διαφορετικά. Ισχυρίζεται ότι το παιδί είναι ενός πρώτου ξαδέρφου του ζευγαριού. Οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν τεστ DNA προκειμένου να εξακριβωθεί ότι το παιδί δεν είναι δικό τους.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τα ίχνη του ανθρώπου που βρισκόταν μπροστά στην παράδοση της μικρής Μαρίας στους υποτιθέμενους γονείς της, που έχουν ήδη προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο εντοπισμός του διαμεσολαβητή, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει ο 39χρονος και η 40χρονη είναι Βούλγαρος, θα βοηθήσει στο να διαλευκανθεί η υπόθεση αλλά και στο να βρεθούν οι πραγματικοί γονείς της μικρής κοπέλας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, Έλληνες αστυνομικοί, σε συνεργασία με Βούλγαρους συναδέρφους τους, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» την πόλη του Σαντάνσκι, προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Μαρίας. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται σε κοντινό σημείο με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και οι Αρχές έχουν βάσιμες υποψίες ότι εκεί βρίσκεται ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook