Με επτά κούτες τσιγάρων κυκλοφορούσε ένας Πακιστανός στην περιοχή της Θερίσου. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από έλεγχο διαπίστωσαν πως επρόκειτο για λαθραία, έτσι μετέβησαν στο σπίτι που διέμενε ο Πακιστανός προκειμένου να δουν αν και εκεί υπήρχαν αντίστοιχες ποσότητες τσιγάρων. 
Με έκπληξη διαπίστωσαν πως στο σπιτι του ο 28χρονος άνδρας, ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε 313 κούτες λαθραίων τσιγάρων. 
Πρόκειται για μια ακόμα υπόθεση με λαθραία τσιγάρα στο Ηράκλειο, η οποία αποκαλύπτεται από τις αρχές. 
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
\”Συνελήφθη, χθες (23.10.2013), το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για παράνομο εμπόριο τσιγάρων. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 28χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν με σκοπό την πώληση και κατασχέθηκαν επτά (7) κούτες τσιγάρα των δέκα (10) πακέτων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Ακολούθησε έρευνα, στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον τριακόσιες δέκα τρεις (313), κούτες τσιγάρα των δέκα (10) πακέτων, τα οποία επίσης δεν έφεραν, την ειδική από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα (24.10.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook