Στην Κύπρο θα βρεθεί και φέτος το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, για να πάρει μέρος στη διεθνή Ρεγγάτα, που διεξάγεται το σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Το γεγονός της διεξαγωγής της διεθνούς Ρεγγάτα της Κύπρου το προσεχές Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου δίνει την ευκαιρία σε δύο Ομίλους που πρόκειται να αγωνιστούν, να πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία μέχρι τη μέρα αναχώρησής τους για τη Μεγαλόνησο. Έτσι, Χανιά και Χαλκίδα την Πέμπτη (24/10) αλλά και την Παρασκευή (25/10) θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας, μιας και ο Ν.Ο. Χαλκίδας για το λόγο αυτό κατέφθασε το πρωί της Πέμπτης (24/10) στα Χανιά.
Η αποστολή της ομάδας Κάνοε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ. θα αναχωρήσει την Παρασκευή  (25/10) για την Κύπρο, με εννέα αθλητές και αθλήτριες. Πρόκειται για τους Αναστάση Αναγνωστόπουλο, Παναγιώτη Ποντικάκη, Τάσο Μελεμενή, Γιάννη Κουτσοποδιώτη, Ζωή Δημητρουλάκη, Στέφη Βεργανελάκη, Βαγγελιώ Σηφάκη, Κλειώ Σηφάκη και Αντωνία Ζουλάκη. Συνοδοί της αποστολής θα είναι ο προπονητής Μανόλης Αγγελάκης και ο έφορος του Τμήματος Δημήτρης Καλλιβρετάκης.
Να σημειωθεί πως οι αγώνες θα διεξαχθούν στο φράγμα της Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.
Ευχαριστίες
Το Τμήμα Κάνοε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο Τριτέκνων Χανίων και την επιχείρηση \”SPA TOURS\” για την ευγενική τους χορηγία που βοήθησε καταλυτικά για την πραγματοποίηση της αποστολής στην Κύπρο. Επίσης, την οικογένεια του κ. Γεωργίου Μελεμενή για την φιλοξενία των αθλητών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook