Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας καθώς σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης οι βιολογικοί γονείς της εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα.
Όπως αναφέρει σε εκτενή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Trud, πρόκειται για τον Ατάνας και την Σάσα Ρουσέβι, οι οποίοι προσήχθησαν και ανακρίθηκαν 
στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Μάλιστα η μητέρα παραδέχθηκε πως όταν ήταν στην Ελλάδα άφησε ένα παιδί – χωρίς χρήματα, αλλά επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει – αλλά δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εαν αυτό το παιδί είναι η Μαρία.
Η οικογένεια, σύμφωνα τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, έχει επτά με δέκα παιδιά, δύο εκ των οποίων έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, όπως, δηλαδή, και η Μαρία. Αυτό αποτέλεσε, υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου, και την αφορμή των ερευνών από τις ελληνικές αρχές πριν από περίπου μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της Μαρίας την αναγνώρισε όταν την είδε στην τηλεόραση και ζήτησε την επιστροφή του παιδιού της.
Σύμφωνα με τον θείο της Μαρίας, τον αδερφό, δηλαδή, του πατέρα της, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια. 
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την παράτησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία. Διαφορετική είναι, όμως, η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία.
Ένα παιδί της οικογένειας Rusevi είπε ότι όταν η μητέρα του είδε τη φωτογραφία της Μαρίας στην τηλεόραση άρχισε να κλαίει και είπε, «αυτή είναι η Μαρία μας»! Η οικογένεια έχει επτά έως δέκα παιδιά, καθώς ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσα ακριβώς είναι, σύμφωνα με το BGNES TV. Πέντε από αυτά μάλιστα έχουν προφανή ομοιότητα με την Μαρία από τον καταυλισμό στα Φάρσαλα.
Η οικογένεια, σύμφωνα με το BGNES TV, ζει σε ένα πολύ φτωχό δωμάτιο και μετα βίας αγοράζει τα απαιτούμενα για ένα πιάτο φαγητό.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα στο BGNES TV και video

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook