Το… φυσάνε και δεν κρυώνει στο Βόλο.
Ο Α.Ο. Χανιά \”ταπείνωσε\” τον Ολυμπιακό των πολλών εκατομμυρίων και έδειξε ότι έχει μια ομάδα που δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Ιδιαίτερα στην έδρα της, με τη δύναμη που τις δίνει ο κόσμος.
Στο Βόλο, παρότι ο επίσημος Ολυμπιακός συνεχάρη τη Χανιώτικη ομάδα για τη δίκαιη νίκη της, ο \”ΣΠΑΡΟΣ\” ενός τοπικού σάιτ στην αναφορά του στο παιχνίδι χαρακτηρίζει έδρα της πλάκας τα Χανιά και μιλάει με απαξιωτικά λόγια για μερικούς παίκτες του ΑΟΧ, αλλά και για τους \”ερυθρόλευκους\”.
Καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά οι φίλοι του ΑΟΧ έδειξαν για δεύτερο ματς ότι τα Περιβόλια μόνο έδρα της πλάκας δεν είναι. 
Οι \”παίκτες Γ\’ Εθνικής\” όπως τους αποκαλεί ο \”ΣΠΑΡΟΣ\” έδειξαν τις δυνατότητές τους κόντρα και στην αρνητική διαιτησία του Ευαγγέλου, που έκλεισε τα μάτια σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι. 
Διαβάστε αυτούσιο το κείμενο από το volosnet.net:
\”Χρόνια είχα να δω τόσο κακό τον Ολυμπιακό Βόλου και ειδικά εκτός έδρας με έναν αντίπαλο,που δεν ήταν φαβορί και φόβητρο στην κατηγορία.
Ξεκάθαρα πράγματα,έδρα της πλάκας τα Χανιά,με 1.500 οπαδούς και με παίκτες απο την Γ\’ Εθνική,όλοι τους.Με λίγα λόγια ο Βαζάκας και οι παικταράδες του,υποτίμησαν τον αντίπαλο και έφαγαν δύο μπαλοθιές στην Κρήτη,μπαμ και κάτω.
Μάλιστα το στραγάλι σφύριζε υπερ μας,μπεναλτάρα δεν τους έδωσε,αλλά που να ξυπνήσουν οι παικταράδες και ο κόουτς, ο \’\’ερωτευμένος\’\’ απο τον λήθαργο.
Κάτι απο το περυσινό Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου 2-0 ήταν και αυτό το ματς στα Περιβόλια.Θα ακούει Κρήτη ο Βαζάκας και θα τρέχει,όπως και ο Παντελίδης ο Σάββας.

Για τουρισμό πήγαν στα Περιβόλια,κανένας δεν αγωνίσθηκε να τιμήσει την ομάδα και την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Κάτω του μηδενός όλοι με πρώτο τον κόουτς,που έχασε 3 βαθμούς τσάμπα και βερεσέ.

Οι Σουπερλιγκάτοι έχασαν απο τους ημιεπαγγελματίες,Λουκίνα,Παπατζίκο,τον πιτσιρικά γιό του Μανωλά,τον Πάγκαλο (όχι τον χονδρό,άλλος είναι) και κάποιον Χατζηισαϊα χόρευε,έλεος δηλαδή.Ομάδα με μπάτζετ 500.000 ο ΑΟΧ.

Εσυ έχεις 5.000.000 μύρια μπάτζετ αλλά στο χορτάρι ήταν μεδεν (0),που λέει και ένας φίλος.
Νότιο όμιλο θέλατε και μάλιστα εκει στη διοίκηση πανηγυρίζατε που σας έκαναν τη χάρη να παίξετε,στον άγνωστο νότο με βάρκα την ελπίδα.
Τα χωριά είδαν τους παικταράδες σήμερα,στις τηλεοράσεις τους εκεί στις πλατείες και πήραν θάρρος.Θα σε αντιμετωπίσουν χωρίς φόβο και με πάθος.Άντε να κερδίσεις τώρα.

Ο Βαζάκας έχει λένε 2 παίκτες ενδεκαδάτους και ισάξιους σε κάθε θέση και μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ.

Ράστερ και μπούκλες,μόνο γι αυτό κάνει και ας είναι φαλακρός.
Επιμένει στους ίδιους και ακόμη δεν ξέρει από τον πανικό του,μόλις του το παστελώσουν να δώσει χέρι βοηθείας στην ομάδα.Πέρυσι έβαζε σέντρ φορ στο 88\’ και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο!

Εγώ θα σας τα λέω συνεχώς; Δεν το βλέπετε,ότι ο άνθρωπος αυτά ξέρει αυτά κάνει; 

Δεν \’\’τσουλάει\’\’ την ομάδα,τέλος. Αυτός δεν είναι Ολυμπιακός Βόλου με τίποτα.
Βεβαίως ευθύνη δεν έχουν μόνο ο Βαζάκας,οι παίκτες,η διοίκηση και οι μανατζαρέοι για την κακή εικόνα που βλέπουμε.
Που είναι το εύκολο γκολ;
Που είναι ο σέντερ φοράς που θα το παστελώσει με την μια και θα φύγει το άγχος των υπολοίπων;
Ο Γκίτκος κοντεύει τα 40 έδωσε ότι είχε να δώσει,υπάρχει και ο Γεωργίου,που έπιανε τα άπιαστα στον Φωκικό,μόνος του μας πήρε το Χ πέρυσι,αλλά τον έφαγε η εξέδρα και ο πάγκος.
Βάλτους Βαζάκα μέσα τους νέους,βγάλε τον Καπετάνο,είναι ντεφορμέ τώρα,άστον αργότερα ξανά.Ποιος Ολίσε; Αυτός βαράει στο καλάμι και απορώ πως δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα.
Στον πάγκο μαζί με τον Μπρέσκα που όταν έχει την μπάλα στα πόδια του,είναι ικανός να τους περάσει όλους μέχρι να την χάσει,απο ομαδικότητα είναι άστα να πάνε,ατομιστής μεγάλος. 

Επιλογές υπάρχουν,μεγάλο το ρόστερ της ομάδας,\’\’σκίστους\’\’ στην προπόνηση και τα καψώνια,γιατί τώρα έχουν σιγουράκι την θέση στην ενδεκάδα και τα έχουν όλα γραμμένα κανονικά.

Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε,τίποτα δεν χάθηκε ακόμη,αλλά με το να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να λέμε Δόξα το Θεό και την Παναγία,θα τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα και θα χαθεί η άνοδος.

Όλοι θέλουν να φύγει ο Βαζάκας,να μην κάνει παρέλαση λένε στη βολιώτικη ποδοσφαιρική πιάτσα.

Μέχρι να γίνει ομάδα αυτο το ρόστερ,θα περάσει καιρός όποιος και αν έρθει η μείνει ο Βαζάκας.Καλύτερα όμως να φύγει ο ένας,απο το να την κοπανίσουν όλοι.Έτσι είναι,κάποιος πρέπει να την πληρώσει,να αλλάξει και η κακή ψυχολογία της ομάδας.
Επιμένω όμως ακόμη τίποτα δεν έχει χαθεί και ομάδες που είναι τώρα στην κορυφή,στον β\’ γύρο θα \’\’ξεφουσκώσουν\’\’.

Θέλει υπομονή και επιμονή.

ΣΠΑΡΟΣ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook