Ένα απίστευτο βίντεο τραβηγμένο από μία κάμερα στο ταμπλό περιπολικού δείχνει την στιγμή που δύο αστυνομικοί του Νιού Τζέρσεϊ έφτασαν σαν… άγγελοι εξ ουρανού και έσωσαν ένα παιδάκι που πνιγόταν, ενώ οι γονείς του είχαν σταματήσει σε αυτοκινητόδρομο.

Την ώρα που οι αστυνομικοί Ρούμπεν Μπεναβίντεζ και Τζέιμς Χιάρν οδηγούσαν, έπεσε στην αντίληψή τους η εικόνα δύο γονέων που αγωνίζονταν για να βοηθήσουν τον γιο τους να αναπνεύσει, αφού ένα κομματάκι κοτόπουλου του προκαλούσε πνιγμό.

Η οικογένεια ήταν καθοδόν σε δρόμο του Τρέντον την Κυριακή το απόγευμα , όταν ο 13χρονος Τζούλιαν Εστράντα ξαφνικά άρχισε να μη μπορεί να αναπνεύσει.

Το βίντεο δείχνει τους τρομοκρατημένους γονείς του Τζούλιαν να βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού και να προσπαθούν ανεπιτυχώς να βγάλουν την τροφή από το λαιμό του αγοριού που γεννήθηκε με υδροκεφαλία και δεν μπορεί να σταθεί, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ευτυχώς, όμως, στο σημείο βρέθηκαν οι δύο αστυνομικοί και έδωσαν τέλος στο μαρτύριο του 13χρονου και στην αγωνία των πανικόβλητων γονιών του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook