Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο.Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1) Πολιτική εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτώβρη, την απελευθέρωση του Ηρακλείου από το 43ο σύνταγμα του ΕΛΑΣ στις 11 Οκτώβρη του 1944 και την ίδρυση του Δ.Σ.Ε. στις 28 Οκτώβρη 1946, θα πραγματοποιήσει η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, το Ν.Σ. Ηρακλείου της ΚΝΕ και το Παράρτημα Ηρακλείου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ).

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Οκτώβρη στη Στοά Μακάσι (απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο) στις 11πμ. Ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την Λαμπρινή Πίττακα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

2) Η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει Πολιτική – Πολιτιστική εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος , την Τετάρτη 30 Οκτώβρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡΙΑ» και θα ξεκινήσει στις 8:30μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νταγκουνάκης Γιώργος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων του ΚΚΕ καθώς και προβολή σύντομου video με θέμα «95 χρόνια ΚΚΕ – Κάτω από την ίδια σημαία συνεχίζουμε!». Θα ακολουθήσει συναυλία από τους καλλιτέχνες:

· Βασίλη Σταυρακάκη με την ορχήστρα του

· Πετρίτες

· Πύλη ήχου

· Αντώνης Φραγκάκης, Μηνάς Παιγνιωτάκης, Μανώλης Σκουμπάκης

· Κώστας και Μαρία Σκουλά με την ορχήστρα τους

· Ειρήνη Σακαλή

· Γιάννης Καρανίκας και το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook