Δύο υποθέσεις κλοπής εξιχνίασαν χθες οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο

Η πρώτη αφορούσε υπόθεση κλοπής που είχε διαπραχθεί από την 16-02-2011 στο δ.δ Άνω Καλλεσσα Δήμου Μαλεβιζιου και είχε καταγγελθεί στο Α.Τ Αγίου Μύρωνα από 62χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της  παθούσας , άγνωστοι δράστες  εισήλθαν  στο σπίτι της  από παράθυρο υπνοδωματίου  και αφαίρεσαν  Κοσμήματα, αξίας περίπου 20.000 ευρώ.

Από  την διενεργηθείσα  προανάκριση προέκυψε ότι  δράστιδα της κλοπής είναι 23χρονη ημεδαπή  η οποία αναγνωρίσθηκε με απόλυτη βεβαιότητα σε φωτογραφίες σεσημασμένων  ατόμων που υπεδείχθησαν σε  μάρτυρα 

Η δεύτερη αφορούσε υπόθεση  κλοπής που είχε διαπραχθεί από την 07-04-2011 στο Ηράκλειο και είχε καταγγελθεί στην Υ.Α Ηρακλείου  από 54χρονη γυναίκα .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την  καταγγελία άγνωστη δράστιδα εισήλθε στην ισόγεια οικία της, από ανασφάλιστη είσοδο, με το πρόσχημα ενοικίασης οικίας και  της αφαίρεσε  ένα κινητό τηλέφωνο αξίας [150] ευρώ.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υ.Α Ηρακλείου προέκυψε ότι δράστιδα της προαναφερόμενης  πράξης, χρησιμοποίησε κατά τη μετάβαση της από και προς τον τόπο τέλεσης αυτής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Το  όχημα διαπιστώθηκε ότι κατέχει και χρησιμοποιεί 48χρονη ημεδαπή δράστης . Η δράστης   αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από ανωτέρω αυτόπτη μάρτυρα – παθούσα ως η φυσική αυτουργός της κλοπής, αλλά δεν συνελλήφθη λόγω παρέλευση ορίων αυτοφώρου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook