Ο φετινός Α.Ο. Χανιά έδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι \”σκληρό καρύδι\” για οποιονδήποτε αντίπαλο.
Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν \”χτύπησε\” στο ξεκίνημα της αναμέτρησης του Πύργου με τον Παπατζίκο και παρότι δεν έκανε άλλη ευκαιρία μέχρι το 70\’ μπορούσε να φύγει με το \”διπλό\” από την έδρα του Πανηλειακού.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με καταπληκτικό γκολ του Νάστου στο 55\’, με τον ΑΟΧ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες μετά το 80\’ να πάρει το σπουδαίο \”διπλό\”.
Στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν δόθηκαν τρία πέναλτι στη Χανιώτικη ομάδα, τώρα στην πρωτεύουσα της Ηλείας το πρόβλημα ήταν τα οφσάιντ. Δύο φορές, μία ανά ημίχρονο, ο Πάγκαλος \”κόπηκε\” από τους δυο βοηθούς λανθασμένα για οφσάιντ ενώ έβγαινε μόνος με τον Πίτκα. 
Στο 67\’ οι \”μπλε\” προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Βαλλιάνος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δέχθηκε \”δολοφονικό\” τάκλιν από τον Λιόση και αντικαταστάθηκε από τον Βασιλόγιαννη. 

Φάσεις-γκολ

9\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τσάτσου ο προωθημένος Παπατζίκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

11\’ Ο Πάγκαλος φεύγει από κανονική θέση μόνος στην αντεπίθεση αλλά ο β\’ βοηθός Τσίκνας υποδεικνύει λανθασμένα οφσάιντ.
32\’ Επικίνδυνα στην κόντρα ο Πάγκαλος σεντράρει στον Λουκίνα, αλλά ο Νάστος σωτήρια βάζει το πόδι του και κόβει προτού η μπάλα στρωθεί στον επιθετικό του ΑΟΧ. 
43\’ Σουτ του Μπράβου μπλοκάρει σταθερά ο Θεοδωρόπουλος.

55\’ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηισαΐας απομάκρυνε πάνω στον Νάστο, που με \”βολίδα\” από μακριά στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Θεοδωρόπουλου (1-1).

65\’ \”Δολοφονικό\” τάκλιν του Λιόση πάνω στο Βαλλιάνο, αναγκάζει τον Σεροπιάν λόγω τραυματισμού να αντικαταστήσει τον \”Γερμανό\” λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
71\’ Εξαιρετική μπαλιά του Μπουντόπουλου στον Πάγκαλο, που από πλάγια θέση σουτάρει ψηλά άουτ. 
75\’ Ο α\’ βοηθός Βεργέτης ανακόπτει λανθασμένα τον Πάγκαλο που έβγαινε στην πλάτη της άμυνας του Πανηλειακού.
75\’ Σέντρα-σουτ του Βασιλόγιαννη με δυσκολία ο Πίτκας σε κόρνερ.
81\’ Μακρινό σουτ του Μπουντόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
82\’ Ο Πάγκαλος σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Πίτκα να αποκρούει σε κόρνερ. 
84\’ Ο Μπουντόπουλος σε θέση βολής έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85\’ Ο Μίλιεβιτς στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΧ πλασάρει αδύναμα πάνω στον Θεοδωρόπουλο.
Πανηλειακός (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Νάστος, Πίλια (80\’ Σουλελές), Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης (46\’ Χαλούλος), Μίλιεβιτς, Αποστολόπουλος (29\’ Μπράβος)
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Παπατζικος, Χατζηισαΐας, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Πότσι (79\’ Τσατσαρής), Μπουντόπουλος, Τσάτσος, Πάγκαλος, Λουκίνας (61\’ Βαλλιάνος, 67\’ λ.τρ. Βασιλόγιαννης). 
To βίντεο του αγώνα από το κανάλι Loupnikis του youtube

Λευτέρης Αντωνακάκης

φωτο βινιέτας από patrisnews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook