Tην πρώτη της «Καλησπέρα» στο τηλεοπτικό κοινό και από νέα τηλεοπτική στέγη είπε, χθες το βράδυ η Ναταλία Γερμανού.

Η πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Ναταλίας έγινε και η γνωστή παρουσιάστρια φρόντισε να μας καλοσωρίσει στο νέο της «σπίτι» με ένα μεγάλο χαμόγελο αλλά και με πολύ χιούμορ, καθώς ως γνωστόν μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες.

Ετσι, το Ναταλάκι πήρε το… σφυράκι του και άρχισε να «καρφώνει» προς διάφορες κατευθύνσεις! Τι είπε χαρακτηριστικά;

«Σας καλοσωρίζω μέσα από ένα καινούργιο κανάλι, μέσα από μία καινούργια ζώνη. Από τον Alpha ήρθαμε στον ΑΝΤ1, από το πρωί βρεθήκαμε να κάνουμε βράδυ εκπομπή.

Μία νέα χρονιά ξεκινά και έχουμε να πούμε και να κάνουμε πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα. Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ, σε ένα κανάλι το οποίο που υποσχέθηκε πως θα είναι εγώ η βασική παρουσιάστρια της εκπομπής (ντόιιιιινγκ…).

Ναι μου υποσχέθηκαν πως θα είμαι εγώ η βασική παρουσιάστρια της εκπομπής χωρίς στην πορεία να μας προκύψουν διάφορες ξανθές παρουσίες που θα θέλουν να αναλάβουν κι αυτές την παρουσίαση αυτής της εκπομπής (ντόιιιιινγκ…) !», είπε αρχικά η Ναταλία και μάλιστα για να διακωμωδηθεί περισσότερο η περσινή κατάσταση, διάφορα κατάξανθα μοντέλα εισέβαλλαν στο πλατό και άρχισαν να λικνίζονται δίπλα της.

Και η Ναταλία δεν σταμάτησε εδώ, μιας και θέλησε να απαντήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και σε όλα εκείνα τα σχόλια που γίνονται για εκείνη στα social media, με αφορμή την σχέση που έχει με τον νεαρό ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, έτσι πρόσθεσε μεταξύ άλλων :

«Σας ευχαριστώ για τα κύματα αγάπης που έχω εισπράξει όλο αυτό τον καιρό μέσω twitter, πραγματικά σας ευγαριστώ. Ναι, ευχαριστώ που μου εύχεστε… «καλή σχολική χρονιά«, σας ευχαριστώ που με συμβουλεύετε «να μην ψάχνω την… κασετίνα του αγαπημένου μου, σας ευχαριστώ για όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να αφοπλίσει τους πάντες και με την αυτοσαρκαστική της διάθεση και με τον αυθορμητισμό της!

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook