Έρευνες διεξάγονται σε Ελλάδα και Κύπρο μετά από βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει νεαρό καστανόξανθο άνδρα, ο οποίος έχει καταπληκτική ομοιότητα με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία.

Το βίντεο, που έχει γυρισθεί το Πάσχα του 2013 στην Λεμεσό, απεικονίζει τέσσερις αθίγγανους, μεταξύ των οποίων και έναν ηλιοκαμένο καστανόξανθο νεαρό άνδρα, με καταγάλανα μάτια ηλικίας από 20 έως 25 ετών που φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά του Μπεν Νίνταμ, ενώ δεν μοιάζει καθόλου με τους γονείς του.

Το βίντεο παρέδωσε στις ελληνικές αρχές δικηγόρος ο οποίος το παρέλαβε, όπως είπε, από αξιόπιστη πηγή στην Κύπρο. 

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ καθώς και ο εισαγγελέας Εφετών Ανδρέας Καραφλός, ο οποίος ως εισαγγελέας Πλημμελειοδικών χειρίστηκε την υπόθεση.

\"\"

Οι αρχές, όταν βρεθεί ο άνδρας, θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν με τη μέθοδο DNA αν ο νεαρός είναι όντως ο Μπεν Νίνταμ.

Σημειώνεται ότι ο Μπεν Νίνταμ ήταν 1,5 έτους όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και διέμενε σε τροχόσπιτο σε αγροτική περιοχή.

Έκκληση για βοήθεια για την εύρεση του Μπεν απηύθυνε προ ημερών μέσω του ΣΚΑΪ η μητέρα του Μπεν, Κέρι, με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας. «Εγώ και η οικογένειά μου συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Ζητάμε από τους Έλληνες να δώσουν ό,τι πληροφορίες έχουν. Πιστεύω ότι ο Μπεν είναι ζωντανός και κάποιος έχει αυτές τις πληροφορίες. Λείπει επί 22 χρόνια και δε θα σταματήσω να ψάχνω έως ότου τον βρω. Πιστεύουμε ότι τον πήραν από την Κω οι Ρομά για να τον κρατήσει μια οικογένεια να τον εκμεταλλευτεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

\"\"

\"\"

\"How

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook