Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις προσαχθέντες για τη δολοφονική επίθεση στη Marfin, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων μια έγκυος γυναίκα στις 5 Μαΐου 2010.

Οι τρεις, ένας 27χρονος, ένας 21χρονος και ένας 32χρονος, πήραν προθεσμία για να καταθέσουν στην αστυνομία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τέταρτος, ηλικίας 36 ετών, κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, βρέθηκαν μια σφεντόνα, ένα τόξο και ένα γκλομπ.

Οι τέσσερις, προσήχθησαν την Παρασκευή μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε Εξάρχεια και Κυψέλη. Πρόκειταιι για τρεις πολίτες ελληνικής καταγωγής και έναν υπήκοο Καζακαστάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος από το Καζακστάν θεωρείται ύποπτος για τον εμπρησμό στο βιβλιοπωλείο \”Ιανός\” απέναντι από τη Marfin και οι υπόλοιποι για τις δολιοφθορές στο κατάστημα της τράπεζας.

Ακόμη, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για δύο ακόμα ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στις επιθέσεις αλλά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

news.247

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook