Συνήθεια που του έγινε… λατρεία!

Μετά το ιστορικό \”διπλό\” στο \”Κλεάνθης Βικελίδης\” ο Πλατανιάς με την… πλάτη στον τοίχο έκανε και πάλι το… θαύμα του.

Η Χανιώτικη ομάδα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του Άρη με σκορ 2-1,\”σπάζοντας\” το… ρόδι για τη φετινή χρονιά, με το τρίτο \”τρίποντο\” σε ισάριθμα ματς κόντρα στους \”κίτρινους\”.
Η πρώτη \”ερυθρόλευκη\” νίκη ήρθε με \”υπογραφή\” Γουνδουλάκη, αφού ο έμπειρος επιτελικός μέσος αποτέλεσε τη \”χρυσή\” αλλαγή σκοράροντας στο 83\’. 

Ο Τόρες στη μοναδική φάση του Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο (43\’) έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Ουντότζι να πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 72\’, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Κροτίδα δέχθηκε στις καθυστερήσεις ο Γιωργαλλίδης, με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά.

Φάσεις-γκολ

6\’ Φάουλ του Τάτου άουτ. 
11\’ Σουτ του Μπέλιτς αρκετά έξω από την εστία.

22\’ Σέντρα του Ίμπε κεφαλιά του Ουντότζι άουτ. 

43\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μοράλ ο Τόρες παρά την πίεση του Ηρακλή με προβολή πετυχαίνει το 0-1.

50\’ Μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο Γιωργαλλίδης. 
51\’ Σέντρα του Ψυχογιού κεφαλιά του Ουντότζι άουτ.
72\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Τάτου κεφαλιά του Ουντότζι και 1-1, με τον Νιγηριανό να πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
83\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Αγκιλέρα στον Γουνδουλάκη, που με ιδανικό πλασέ κάτω από τα πόδια του Διούδη κάνει το 1-2. 
90+1\’ Σουτ του Ψυχογιού αρκετά έξω από την εστία.
90+7\’ Ο Γουνδουλάκης βγάζει μόνο με τον Διούδη τον Τόρες, ο Ισπανός καθυστέρησε και τον έκοψε ο Έλσνερ, με το σουτ του Γουνδουλάκη να καταλήγει άουτ.
Κίτρινες: Φαΐσκα (14\’), Μοράλ (18\’), Δημήτρης (61\’), Στόλερ (73\’) Ουντότζι (83\’)
Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής (85\’ Σουνάς), Παπαδόπουλος (65\’ Μανιάς), Τάτος, Ουντότζι, Ίμπε (57\’ Σταυρόπουλος).

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71\’ λ.τρ. Ραφαέλ), Φαΐσκα, Φερνάντες, Σιώπης, Τέτε, Αγκιλέρα (86\’ Ιντζίδης), Μοράλ, Μπέλιτς (67\’ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook