Αντί χαρά τον εφιάλτη έζησε ζεύγος νιόπαντρων στη Λεμεσό, στην λεγόμενη ωραιότερη ημέρα της ζωής του!

Απρόσμενα τη στιγμή που δεχόταν συγχαρητήρια κι ευχές στον κήπο πολυτελούς ξενοδοχείου της Αμαθούντας, εμφανίστηκε καμουφλαρισμένος κλέφτης κι άρπαξε το κουτί, με τα «φακελάκια του γάμου».

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, την στιγμή που αραίωνε κι είχε σκορπίσει στον κήπο, ο κόσμος που χαιρετούσε το ζεύγος. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές, απ’ το πίσω μέρος του βάθρου που στεκόταν οι νεόνυμφοι, εμφανίστηκε άγνωστος που φορούσε μαύρο σκούφο και κάλυπτε με καλτσόν το πρόσωπό του, άρπαξε το ανεπιτήρητο κουτί με τα φακελάκια του γάμου κι έφυγε τρέχοντας προς τον παραλιακό πεζόδρομο.

Σε στιγμές πανικού κι απόγνωσης συγγενών και φίλων, κλήθηκε η Αστυνομία στον χώρο, αλλά ήταν αργά για εντοπισμό του δράστη. Αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος περιέγραψαν στους αστυνομικούς πως αντιλήφθηκαν τον μεταμφιεσμένο «μακρυχέρη», αλλά δεν πρόλαβαν να τον εμποδίσουν, αφού ενεργούσε με γρήγορες κινήσεις, στη βάση του καλοστημένου σχεδίου του. Οι μαρτυρίες τους μιλούν για έναν άνδρα λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 περίπου.

Στην Αστυνομία Λεμεσού κλήθηκαν κάποια πρόσωπα, σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση, αλλά τίποτε το ενοχοποιητικό δεν προέκυψε σε βάρος τους. Οι παραπονούμενοι νεόνυμφοι, ηλικίας 39 και 30 χρόνων, σε κατάσταση σοκ, δεν ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συνέβη, ούτε, έτσι κι αλλιώς βέβαια, να εκτιμήσουν το ποσό που περιείχαν τα φακελάκια τους.

kathimerini.com.cy