Μπορεί στο διάστημα της παρουσίας του στα Χανιά να μην πήρε πολλές συμμετοχές, λόγω κυρίως των προβλημάτων που του παρουσιάστηκαν με τραυματισμούς και ιώσεις, ωστόσο έβαλε κι αυτός το δικό του… λιθαράκι στην επιτυχία της ανόδου του ΑΟΧ στη Football League.
Στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός Λαυρίου-Κισσαμικός το Flashnews.gr συνάντησε τον Φίλιππο Κουρτάνοβιτς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του,
Αναφορικά με το παιχνίδι στο Κορωπί ο 21χρονος ποδοσφαιριστής σχολίασε:

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δεν επιτεύχθηκε, λόγω ενός τυχερού γκολ. Δεν πιστεύω ότι κάποια από τις δυο ομάδες ήταν ανώτερη, ωστόσο οφείλουμε να συγχαρούμε τον Κισσαμικό για τη νίκη του».

Για την παρουσία του στον ΑΟΧ και το νέο του ξεκίνημα στην ομάδα του Λαυρίου: «Στον Α.Ο. Χανιά πέρασα τέσσερις πολύ όμορφους μήνες, όπου καταφέραμε στο τέλος και πετύχαμε την άνοδο. Στον Ολυμπιακό Λαυρίου πρόσφατα αλλάξαμε προπονητή και είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, που βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της στο γήπεδο».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του ΑΟΧ στη Football League: «Βέβαια, παρακολουθώ τα παιχνίδια του Α.Ο. Χανιά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, που είναι συνέχεια της περσινής. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έγιναν πολλές και σημαντικές προσθήκες. Έχουν έναν πολύ ικανό προπονητή, τον Μουράτ Σεροπιάν και εύχομαι ολόψυχα στον ΑΟΧ ακόμα και την άνοδο στη Super League».
Για το αν του λείπουν τα Χανιά: «Πάρα πολύ…»
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook