Διαψεύδει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έκανε σύγκριση της προωθούμενης πολιτικής στην ελληνική δημόσια διοίκηση με «εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου», ζητώντας από τη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» να ανασκευάσει χθεσινό της δημοσίευμα, που φιλοξένησε συνέντευξη του υπουργού.
Σε επιστολή που απέστειλε στο διευθυντή της εφημερίδας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις και τονίζει πως «η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες».
«Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν περιποιεί τιμή στην εφημερίδα σας» προσθέτει και ζητεί να δημοσιευτεί η διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση όπου δημοσιεύθηκε το θέμα όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.
Ο κ. Μητσοτάκης απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας, όπου, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για βάναυση διαστρέβλωση των λεγομένων του: «Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 29ης Οκτωβρίου της εν λόγω εφημερίδας, παρουσιάζομαι να κάνω λόγο για \”εφαρμογή στρατιωτικού νόμου\”, κάτι που προφανώς ούτε είπα ποτέ ούτε θα διανοούμουν να εκστομίσω».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook