Την πρώτη προσέγγιση για το 2013 έκανε χθες στο Λιμάνι της Σούδας το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο CELEBRITY CONSTELLATION προερχόμενο από την Σαντορίνη με 2070 επιβάτες και 944 άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι στις 17.00 κατευθυνόμενο προς την Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε στο Λιμάνι της Σούδας μετά από απουσία 2 ετών.

Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει μία ακόμα προσέγγιση στο Λιμάνι της Σούδας για το 2013 εντός του Νοεμβρίου και θα συνεχίσει το πρόγραμμα των προσεγγίσεων του το 2014.

Το κρουαζιερόπλοιο υποδέχθηκε στο Λιμάνι της Σούδας ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης μαζί με στελέχη του Λιμενικού Ταμείου και τον πράκτορα της εταιρείας και παρέδωσε τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά δώρα στον καπετάνιο του πλοίου κ. Αναστάσιο Καφετζή.

\"\"

\"\"

Στη συνέχεια ακολούθησε ειδική ενημέρωση από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου στον καπετάνιο και τους ανώτερους αξιωματικούς του πλοίου για την υφιστάμενη κατάσταση των υποδομών και των διαδικασιών στο Λιμάνι της Σούδας και για τις προτάσεις βελτίωσης τους στο αμέσως προσεχές διάστημα.

\"\"

Ο καπετάνιος αφού ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή, ανέφερε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις υποδομές του Λιμένα και τις προσπάθειες που γίνονται για την βελτίωση τους, τονίζοντας ότι το Λιμάνι της Σούδας είναι ιδιαίτερα ασφαλές για τα κρουαζιερόπλοια και τα Χανιά αποτελούν έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο προορισμό για τους επιβάτες.

\"Fitness

\"Blu

\"The

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook