Η απειρία των νεαρών παικτών του Πλατανιά φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι μεγαλύτερη σημασία έχουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ακούστε τις δηλώσεις Ουζουνίδη και Τεννέ στο παρακάτω βίντεο από το fcapollon.gr

Όσα δήλωσε ο Ουζουνίδης: \”Εμείς θέλαμε την πρόκριση, αλλά ήρθαμε να παίξουμε ελεύθερα. Όπως είδατε κάναμε πολλές αλλαγές και οι δυο ομάδες, σε σχέση με τα παιχνίδια της Κυριακής. Όπως καταλαβαίνεται κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί, αλλά προτεραιότητα έχουν τα παιχνίδια της Super League. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν καλή προσπάθεια τα παιδιά. Θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε προηγηθεί. Χάσαμε πολύ καλές ευκαιρίες. Και εκεί νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι. Γιατί με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ κι από εκεί και πέρα φάνηκε και η απειρία, που είχαμε μέσα με κάποια παιδιά. Είδατε κι ότι οι αλλαγές ήταν ανεξάρτητα από το πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Είχαμε σκεφτεί έτσι ώστε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε πολύ μεγάλα ρόστερ, οπότε έπρεπε να σκεφτούμε διαφορετικά. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η Super League. Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που αν δεν έχεις πολύ μεγάλο ρόστερ θα προχωρήσεις ένα-δυο γύρους και μετά θα βρεθείς με προβλήματα. Αυτά έχει δείξει η μέχρι τώρα ιστορία του κυπέλλου. Δεν είμαστε ομάδες με τέτοια ρόστερ που να μπορείς να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη. Εμείς ήδη έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Μας προέκυψαν και κάποια από το παιχνίδι με τον Άρη. Φοβόμασταν πάρα πολύ σήμερα μην έχουμε κάποιο τραυματισμό, κι ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι δεν είχαμε προβλήματα. Κάποια παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, κάποια άλλα έδειξαν ότι θέλουν πολλή δουλειά. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι το παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. με τον ΠΑΣ Γιάννινα), αλλά και το επόμενο πάλι με τον ίδιο αντίπαλο (σ.σ. Απόλλωνα) στην έδρα μας, που πρέπει να πάρουμε κάποιους βαθμούς, ώστε να αναπνεύσουμε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα\”.

Για το αν τα… παράτησε ο Πλατανιάς μετά το 1-0:

\”Δεν νομίζω ότι τα παράτησαν. Έγιναν κάποιες αλλαγές, που θέλαμε να παίξουν κάποια παιδιά και θέλαμε να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Μετά μην ξεχνάτε ότι έπαιζε ένας παίκτης στην αρχική σύνθεση, σε σχέση με τον Άρη. Αρκετά παιδιά από αυτά δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν φυσιολογικό όσο περνούσε η ώρα να έπεφταν. Όπως και να το κάνουμε όταν κάνεις ένα τέτοιο καλό πρώτο ημίχρονο και χάνεις ευκαιρίες και στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου δέχεσαι το γκολ, τους επηρεάζει. Δεν υπάρχει κατάλληλη εμπειρία…\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook