Για τη σχέση και τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, τα 20 κιλά που έχασε, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έπρεπε να κάνει χειρουργείο μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Μιλήσαμε το καλοκαίρι. Υπάρχει οικειότητα. Δεν είναι η πρώτη που θα πάρω τηλέφωνο σε ένα πρόβλημα. Αλλά δεν θα διστάσω να της χτυπήσω την πόρτα στο καμαρίνι για να συζητήσω μαζί της κάτι. Η Ελένη είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάθεται 2-3 ώρες να σε ακούσει…», είπε μιλώντας για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Σχετικά με το χειρουργείο που έκανε, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly»: «Είχα ένα παραπάνω σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έκανα χειρουργείο. Επίσης, αφαίρεσα και ένα αρκετά ζωτικό όργανο, τη χολή…», είπε και συνέχισε: «Παρακαλούσα τους γιατρούς, μιας και θα με κοίμιζαν να μου έκαναν δώρο τη λιποαναρρόφηση. Πέρα από την πλάκα, η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες. Με ρωτούσαν που πήγα διακοπές και απαντούσα σε ένα υπέροχο φεστιβάλ, στα \”Μητσοτάκεια 2013\”, σκέψου ότι ξεκινήσαμε το χειρουργείο και κάηκε η λάμπα!».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: «Να φανταστείς ότι φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος… Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου. Πού νομίζεις ότι ανήκω; Στο μεροκαματιάρη ανήκω. Στον άνθρωπο με τα 1000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι 5-10 ως εκεί…!».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook