Ένα τρελό και ίσως επικίνδυνο χόμπι έχει η 26χρονη Αμερικανίδα, Βανέσα Σκάι Έλις. Και ποιο είναι αυτό; Έχει μανία να φωτογραφίζεται με διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, και όχι μόνο… Βέβαια, για να το καταφέρει αυτό, κυριολεκτικά στήνει καρτέρι για ώρες.

Στον μακροσκελή κατάλογο της 26χρονης μπαρτέντερ, ο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενά της περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000 «selfies» φωτογραφίες με μία τεράστια ποικιλία από διάσημα πρόσωπα- συναντάμε, μεταξύ άλλων, τους Lady Gaga, Matt Damon, Brad Pitt και Johnny Depp.

Η ίδια δε, υποστηρίζει, πως μερικές φορές ξοδεύει μέχρι και 12 ώρες την ημέρα στο κυνήγι ενός σταρ. Η θρυλική τραγουδίστρια της pop, Cher, μάλιστα, πλέον γνωρίζει ακόμη και το όνομα της 26χρονης, η οποία υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες με celebrities είναι «το πιο σημαντικό πράγμα» στη ζωή της.

Η Βανέσα, που ζει στη Νέα Υόρκη, δεν παίρνει κανένα… ρεπό από το αγαπημένο της χόμπι, αφού λέει πως βρίσκεται σε επιφυλακή όλες τις ημέρες του χρόνου, ενώ στο… άθλημα την μύησε η μητέρα της Ανέτ, που πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2007.

«Στη Νέα Υόρκη μπορώ να τραβήξω περίπου εκατό τέτοιες φωτογραφίες μέσα σε δύο ή τρεις εβδομάδες», λέει υπερήφανη η 26χρονη και τονίζει πως «οι διάσημοι είναι παντού. Θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα τους συναντήσεις».

Τέλος, παρά το γεγονός ότι ο κατάλογος με τις διασημότητες που έχει απαθανατίσει είναι πολύ μακρύς, η μεγάλη της αδυναμία είναι ο ηθοποιός Johnny Depp.

 «Ο Johnny Depp είναι ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου», λέει.

Δείτε φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook