«Θύματα» μιας ιστορίας που ούτε θα μπορούσαν ποτέ να την φανταστούν, έπεσαν στο Ρούβα, αφού ένας ποδοσφαιριστής τους, τους είπε ψέματα ότι πέθανε ο αδερφός του προκειμένου να εξασφαλίσει λίγες μέρες άδεια από την ομάδα!

Αυτό που συνέβη πραγματικά είναι απίστευτο και θα καταγράψουμε ακριβώς το χρονικό μιας τρομακτικής δολοπλοκίας, ευχόμενοι να έχει πάντα την υγεία του το 14χρονο παιδί, το οποίο ο αδερφός του, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιτλακίδης, είπε ψέματα ότι έφυγε από τη ζωή! Αυτό μετράει πάνω απ’ όλα αλλά οφείλουμε να καταγράψουμε τι έχει συμβεί, μιας και μέσα από το grandsport.gr αποκαλύπτεται ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπου νους.

«Πέθανε ο αδερφός μου…»

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Χτες, σε επικοινωνία μας με τον προπονητή του Ρούβα Αντώνη Καλογεράκη, ο ίδιος μας μετέφερε το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα λόγω του θανάτου του 14χρονου αδελφού του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιτλακίδη! Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απουσίασε ξαφνικά από τις προπονήσεις του Ρούβα, ο Αντώνης Καλογεράκης επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι ο αδελφός του έφυγε άδικα από τη ζωή από ανακοπή, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Δεχόταν συλλυπητήρια!

Ο Αντώνης Καλογεράκης του μετέφερε τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας, του έδωσε άδεια και το ελεύθερο να επιστρέψει όποτε εκείνος κρίνει και ζήτησε μέσω του grandsport.gr να εκφραστούν επισήμως τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας προς την οικογένεια Τσιτλακίδη. Παράλληλα με τον ποδοσφαιριστή επικοινώνησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σταματάκης, εκφράζοντάς του τα συλλυπητήρια ενώ απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτό έγινε και από πολύ κόσμο, μιας και το άρθρο με τα συλλυπητήρια του Ρούβα, αναδημοσιεύτηκε σε πολλά σάιτ.

«Ο γιος μου ζει!»

Η «παγωμάρα» για το grandsport.gr ήρθε σήμερα το πρωί, όταν επικοινώνησε μαζί μας άνθρωπος που δήλωσε πατέρας του ποδοσφαιριστή, είπε ότι ο γιος του ζει (!) και ότι έχει προκληθεί αναστάτωση στην οικογένειά του. Ως σάιτ ζητήσαμε από τον κ. Τσιτλακίδη συγνώμη στο μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και όλη η δημοσιογραφική προσπάθησε να καταλάβει τι έχει συμβεί, αρχίζοντας παράλληλα να ξετυλίγεται το κουβάρι της απίθανής ιστορίας. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του Ρούβα για να τους μεταφέρουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριούνται μιας και ο αδελφός του ποδοσφαιριστή τους ζει και βασιλεύει!

Τρελάθηκαν στο Ρούβα

Οι άνθρωποι του Ρούβα.. έπεσαν από τα σύννεφα! Από τη μια εξέφραζαν τη χαρά τους που το παιδί ζει αλλά από την άλλη δεν μπορούσαν να πιστέψουν το ψέμα που τους είχε πει ο αδελφός του. Επικοινώνησαν μαζί του και εκείνος τους απάντησε ότι θα τα πουν από κοντά στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Αποκάλυψη της αλήθειας

Σα να μη… συνέβη τίποτα, ο Κώστας Τσιτλακίδης πήγε στην προπόνηση, χωρίς μάλλον να έχει ακόμα καταλάβει τις συνέπειες των πράξεών του. Τελικά… αποκάλυψε την αλήθεια στους ανθρώπους του Ρούβα, λέγοντας ότι ο αδερφός του είναι καλά και πέθανε ένα άλλο συγγενικό του πρόσωπο (!) ενώ απέδωσε το όλο περιστατικό στη σύγχυσή του, αναφέροντας ότι δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα.

Toν έδιωξαν από την ομάδα

Μετά από εισήγηση του γενικού αρχηγού Νίκου Σταματάκη, ο Κώστας Τσιτλακίδης λύνει τη συνεργασία του με τον Ρούβα, αφού στη Γέργερη λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή και ασυγχώρητο. «Δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με αυτό τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν σεβάστηκε πρώτα απ’ όλα τον αδελφό του, την οικογένειά του και έπειτα εξέθεσε την ομάδα. Αυτό είναι το τελευταίο για εμάς και ευχόμαστε ο αδελφός του να είναι πάντα υγιής στη ζωή του», τόνισε στο grandsport.gr ο κ. Σταματάκης.

Παρόμοιο περιστατικό

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες στην ομάδα χάντμπολ Ορμή Πάτρας και είχε πάρει πανελλήνιες διαστάσεις. Ο προπονητής Ιβάν Κοπ είχε πει ψέματα ότι πέθανε το παιδί του (!) ώστε να μπορέσει να αποδεσμευτεί από την πατρινή ομάδα και να επιστρέψει στην Βοσνία και να συνεργαστεί με ομάδα της πατρίδας του. Φοβερά πράγματα…

grandsport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook