«Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές αποτελεί μια απαράδεκτη και αντιδραστική απόφαση από κάθε άποψη» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου.

«Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν από τη μια πλευρά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν» τονίζει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Πρόκειται για άλλη μια ισοπεδωτική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο που θα οδηγηθεί σε ακόμα περισσότερα λουκέτα, ανατροφοδοτώντας έτσι το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας . Μόνος κερδισμένος είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες που θα ωφεληθούν από την ανακατανομή του μειωμένου τζίρου». 
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο.
Απάντηση του Υπ.Ανάπτυξης
Σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Υπ.Ανάπτυξης δήλωσαν : 
“Η κασέτα του ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε στο παρελθόν. Δεν κατάλαβε τίποτα ούτε από το σημερινό γιορτινό κλίμα. Η σημερινή του ανακοίνωση αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είναι δύναμη αντίδρασης και μιζέριας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook