Ανοίγουν και πάλι μετά από χρόνια από τις βρετανικές αρχές οι υποθέσεις δύο ανήλικων κοριτσιών που είχαν εξαφανιστεί και πιθανότατα είχαν πέσει θύματα παιδόφιλων.
Το Νοέμβριο του 2003 στο Blackpool η 14χρονη τότε Σαρλίν Ντάουνς είχε συγκλονίσει την Αγγλία, καθώς η εξαφάνισή της και η πιθανότητα να έχει απαχθεί και δολοφονηθεί από παιδόφιλους, συνοδεύτηκε από τις εικασίες ότι την είχαν κόψει σε κομματάκια για κεμπάπ, αφού ασέλγησαν πάνω της.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ακολούθησε η 15χρονη Πέιτζ Τσίβερς, που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2007.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι έρευνες για στοιχεία ξεκινούν εκ νέου, παρόλο που δεν έχει βρεθεί κάποιος συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο περιπτώσεων, ενώ και οι ύποπτοι ξεπερνούν τους 100.

Ο Άντι Ρόουντς, βοηθός αστυνομικός διευθυντής, δήλωσε πως δεν σταμάτησαν ποτέ τις έρευνες, για κανένα από τα δύο κορίτσια: «Πιστεύω ότι κάποιοι έχουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επίλυση και των δύο υποθέσεων. Οι φίλοι των κοριτσιών ήταν σε νεαρή ηλικία τότε, σήμερα όμως μπορεί να έχουν αποκτήσει και δικά τους παιδιά. Ελπίζω, ότι είναι σε θέση τώρα να μιλήσουν πιο ελεύθερα, για πράγματα που μπορεί να ξέρουν».

Να σημειώσουμε ότι κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Σαρλίν θεωρήθηκε ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού φαστ φουντ, για τον οποίο υπήρχαν οι υποψίες ότι την έκοψε κομματάκια και την έκανε κεμπάπ. Παρόλο που οι κατηγορίες εις βάρος του είχαν αποσυρθεί καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις, τα στοιχεία και οι μαρτυρίες εξετάζονται εκ νέου.

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook