Με τη νέα εφαρμογή Shell Smart App μία νέα εποχή ξεκινάει για το Shell Smart Club. Η νέα εφαρμογή για smartphone σας λύνει τα χέρια προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο αντί για την κάρτα σας για όλες τις συναλλαγές Smart Club, εύκολα και γρήγορα.

Με μία πολύ απλή διαδικασία, κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω του Apple Store ή του Google Play. Επιλέγοντας «Εγγραφή» από το κεντρικό μενού της εφαρμογής και συμπληρώνοντας τον αριθμό της κάρτας Smart Club που διαθέτετε, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησής σας, λαμβάνετε άμεσα με SMS έναν κωδικό ενεργοποίησης.

Εισάγοντας τον κωδικό αυτό στο σχετικό πεδίο στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου, είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλα τα προνόμια της κάρτας Smart Club, και μάλιστα χωρίς να πρέπει να έχετε την πραγματική κάρτα Smart Club στο χέρι.

Μέσω της νέας mobile εφαρμογής, πέρα από τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα τις Smart Club συναλλαγές σας, σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε το υπόλοιπο των πόντων σας, όλα τα προϊόντα του καταλόγου Shell και να επιλέγετε τα αγαπημένα σας. Επιπλέον, μπορείτε, όπου κι αν βρίσκεστε, να εντοπίζετε το πλησιέστερο πρατήριο Shell, να λαμβάνετε ειδικές προσφορές και να μαθαίνετε πληροφορίες για την αξιοποίησή τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά Android και Apple.

Κατεβάστε τώρα το Shell Smart App που κάνει την κάρτα Smart Club ηλεκτρονική!Η Coral A.E.

Η Coral A.E. (www.coralenergy.gr) αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926.

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.