Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα που ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Facebook, ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη καταγγέλλει όσους παίζουν το βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού του.

«Πού είναι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο; Ντροπή σε όλα τα κανάλια που δείχνουν ξανά και ξανά το βίντεο της άνανδρης δολοφονία του Γιώργου μας. Ντροπή και στον αλήτη που σας το έδωσε. Σε τι εξυπηρετούσε αυτή η πράξη; Για να μας φαρμακώνουν ακόμα περισσότερο εμάς τους γονείς του; Ντροπή και αίσχος. Οι τύψεις να βασανίζουν μέρα νύχτα όλους όσους μεταχειρίζονται τέτοια μέσα για την τηλεθέαση με σκοπό το βρώμικο κέρδος» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Είδα τον γιο μου που έβαλε τα χέρια του για να προστατέψει τα αδέρφια του»

Εν τω μεταξύ, σε μία άλλη ανάρτηση που έκανε νωρίτερα την Τετάρτη στο Facebook ο Λάμπρος Φουντούλης αναφέρεται στο συγκλονιστικό βίντεο με τη δολοφονία του γιου του γράφοντας ότι είδε τον Γιώργο «πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του».

Υπό τον τίτλο «Ένας υπερήφανος πατέρας προς τους φίλους και συναγωνιστές του Γιώργου στην Χρύση Αύγη», ο κ. Φουντούλης ευχαριστεί από τα βάθη της «ραγισμένης αλλά περήφανης καρδιάς» του τον κόσμο για την συμπαράσταση και την στάση του μετά την «άνανδρη» δολοφονία του Γιώργου του Μάνου και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου.

«Θέλω να μιλήσω σαν πατέρας για το παιδί του», γράφει και συνεχίζει:«Τον συνοδεύσατε με τις τιμές που του άξιζαν στον δρόμο για την αθανασία. Δεν δώσατε το δικαίωμα σε κανένα να καπηλευτεί την θυσία του. Είμαι περήφανος για τις ιδέες του και τον Πατριωτισμό του. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Λάμπρου Φουντούλη:

Αδέλφια του Γιώργου Φουντούλη.
Σαν πατέρας του Γιώργου θέλω να σας; Ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ραγισμένης αλλά περήφανης καρδιάς μου για την συμπαράσταση και την στάση σας μετά την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου του Μάνου και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου . Θέλω να μιλήσω σαν πατέρας για το παιδί του. Τον συνοδεύσατε με τις τιμές που του άξιζαν στον δρόμο για την αθανασία. Δεν δώσατε το δικαίωμα σε κανένα να καπηλευτεί την θυσία του. Είμαι περήφανος για τις ιδέες του και τον Πατριωτισμό του. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του Γιώργου. Ξέρω πως έχει ξεκινήσει απο αυτούς που χειρίζονται και τους χειρίζεται η εξουσία προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του. Θα τον πουν φασίστα , νεοναζί και θα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα επίθετα που ακούμε συνεχώς από τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης. Με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ. ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΞΑΡΤΗΤΗ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
protothema.gr